9.0 / 10

Gasheater

Extra lang genieten van uw tuin terwijl het afkoelt? Met een gasheater in uw tuin of op het terras zit u nog een heerlijk lange avond buiten. Tuinartikel Totaal heeft een mooie collectie gasheaters om uw terras of balkon te verwarmen. Een gasheater is niet alleen efficiënt, maar is ook een blikvanger in uw tuin. 

Bestel uw favoriete gasheater eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Gemakkelijk besteld, snel geleverd! 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Gas heater op het terras

Het koelt 's avonds af, maar u wilt eigenlijk nog lekker op uw terras blijven zitten. Dat kan! Met een terrasverwarmer op gas kunt u extra lang van een avond buiten genieten. Gezellig samen met familie of vrienden, heater aan en genieten van het samenzijn. Zorg dat de gasheater op een egale ondergrond staat, zodat deze niet kan omvallen. Overigens kan een terrasverwarmer op gas ook uitstekend op een balkon geplaatst worden. 

Terrasverwarmer op gas

De naam, gasheater, zegt het eigenlijk al. Het is een terrasverwarmer die op gas werkt. Butaan-/propaangas is het gas dat voor een gasheater wordt gebruikt. De gasflessen zijn op verschillende verkooppunten verkrijgbaar. Bij een tuincentrum zit u vrijwel altijd goed. Een voordeel van een terrasverwarmer op gas is dat je niet afhankelijk bent van electriciteit. Bij een elektrische heater is dit wel het geval. Dit zorgt ervoor dat u de heater eenvoudig kunt verplaatsen. Perfect voor een tuin met meerdere zitplekken of waar geen electriciteit aansluiting zit. 

Gasheater kopen

Wilt u deze winter al genieten van de sfeervolle wintermaanden in de tuin? Bekijk ons brede assortiment met gasheaters en bestel een terrasverwarmer eenvoudig bij ons online. Wij bezorgen uw favoriete gasheater op ieder gewenst afleveradres in Nederland.