9.0 / 10

Hangende heaters

De hangende heaters van Tuinartikel Totaal zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld onder een veranda of een afdak te hangen. Onder deze lamp is het goed vertoeven en geniet u van de warmte die de hangende heater uitstraalt. Onze hangende heaters geven niet alleen warmte, maar zijn daarnaast ook ontzettend sfeervol. U kleedt u tuin, terras of veranda aan door een heater op te hangen. 

Bestel een hangende heater eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Verschillende modellen hangende heaters

Naast de standaard staande heaters hebben wij ook een breed assortiment met hangende heaters. Om ervoor te zorgen dat u een goede keuze kunt maken heeft Tuinartikel Totaal verschillende modellen hangende heaters in het assortiment opgenomen. Van ronde modellen tot sierlijke langwerpige heaters. Voor iedere tuin hebben wij een passende hangende heater. 

Uw hangende heater monteren

Een hangende heater is een geschikte terrasverwarming om onder een overkapping op te hangen. De heaters zijn eenvoudig te monteren aan het plafond. U dient alleen rekening te houden met het wegwerken van de bedrading. Een hangende terrasverwarmer is ideaal, omdat het een hoop ruimte bespaard. Hangende heaters geven niet alleen warmte, maar ook sfeer en zorgen voor licht. 

Hangende heater kopen

Zoek een hangende heater die het beste bij u en uw tuin past. U bestelt de heater eenvoudig bij ons online. Bovendien hoeft u er de deur niet voor uit! Wij bezorgen de hangende heater op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Voor het goed onderhouden van uw hangende heaters raden wij u aan om de juiste heater onderdelen in huis te halen. Dek uw heater bijvoorbeeld af met de speciale beschermhoezen voor hangende heaters. U voorkom dat de heater gaat roesten en u langer plezier heeft van uw terrasverwarmer.