9.0 / 10

Infrarood heater

Een infrarood heater is een uitstekende terrasverwarmer welke voor voldoende warmte zorgt. Geniet langer van het buitenleven en uw tuin door een infrarood heater te plaatsen. De warmte van infrarood heaters verwaaid niet en kunnen hierdoor op iedere punt in uw tuin geplaatst worden. Grotendeel van onze infrarood heaters werken op elektriciteit.

Bestel een infrarood heater gemakkelijk en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. Eenvoudig besteld, snel geleverd!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

 1. GARDEN COMFORT IP-35 INFRAROOD STRALER WANDMODEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDEN COMFORT IP-35 INFRAROOD STRALER WANDMODEL
  Normale prijs € 119,00 Speciale prijs € 99,00
 2. EUROM Q-TIME GOLDEN 1800S WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM Q-TIME GOLDEN 1800S
  € 119,00
 3. EUROM Q-TIME GOLDEN 1800 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM Q-TIME GOLDEN 1800
  € 79,00
 4. EUROM GOLDSUN SUPRA 2000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM GOLDSUN SUPRA 2000
  € 329,00
 5. EUROM GOLDSUN AQUA 2000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM GOLDSUN AQUA 2000
  € 299,00
 6. ARPE WANDHEATER ARROW 1500 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe wandheater Arrow 1500
  € 99,00
 7. ARPE WANDHEATER ARROW 800 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe wandheater Arrow 800
  € 89,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Wat is infrarood?

Infrarood is een natuurlijke elektromagnetische straling. Deze straling is niet met het blote oog te zien. De zon bestaat ongeveer voor 50% uit infrarood en dit geeft ons het gevoel van warmte. In het Latijns betekent 'infra' ook wel onder of achter en verwijst naar de achterkant van het lichtspectrum.

UV-straling is bij infrarood niet aanwezig en is daarnaast niet schadelijk voor uw gezondheid. Infrarood heaters vespreiden directe stralingswarmte. Deze stralingswarmte is dezelfde warmte die men ook door de zon voelt. Men ervaart dit als prettig en vertrouwd. 

Infrarood terrasverwarming

U heeft gekozen om een infrarood heater aan te schaffen. Onder de infrarood heaters zit ook nog verschil. U heeft namelijk keuze uit infrarood terrasverwarmers met verschillende verwarmingselementen. Wij hebben heaters met de volgende verwarmingselementen binnen ons assortiment:

 • Halogeen: De lamp straalt niet direct omgevingswarmte uit, maar produceert golven die de waterstof in ons lichaam verwarmen. Wind heeft hierdoor geen invloed op de warmte. Geschikt voor buiten en op een terras waar veel wind staat. 
 • Carbon: Circa 70% waterstof in ons lichaam wordt verwarmt. De overige 30% zorgt ervoor dat de direct omgeving wordt verwarmd. De lampt voelt hierdoor warm aan. De heaters met een carbon verwarmingselement zijn iets gevoeliger voor wind. Plaats daarom de heater onder een overkapping of op uw balkon. 
 • Dr. Fischer Low Care: Heaters met een Dr. Fischer Low Care verwarmingselement geven weinig licht, maar wel veel warmte. De warmte verwaaid nauwelijks. Geschikt om buiten te gebruiken en kan eventueel geplaatst worden op een winderige plek in uw tuin. 

Infrarood heater kopen

De infrarood terrasverwarmers binnen ons assortiment zijn onder andere hangende heaters en wandheaters. Hang ze op in uw patio, onder de veranda of geef het een geschikte plek in uw tuin. Een infrarood heater koopt u eenvoudig online bij Tuinartikel Totaal. Wij bezorgen de heater op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Sluit de heater aan en geniet van een lang avond in uw tuin of op het terras.