9.0 / 10

Loungeheaters

Met de lounge heaters van Tuinartikel Totaal kunt u een lekker warme hoek creëren bij uw lounge bank. Doordat de lounge heaters de warmte verspreiden op een hoogte die ongeveer gelijk is met de hoogte van een loungebank zijn ze hier uitermate geschikt voor. 

Een lounge heater bestellen doet u eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. Betrouwbaar en veilig besteld, snel geleverd. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lounge heater op gas

U vindt het heerlijk om tot in de late uurtjes te genieten van het buitenleven en om lekker te loungen op uw loungebank. De avonden kunnen frisser worden. Met de loungeheater kunt u ook op frissere avonden nog lekker loungen in uw loungebank.

De loungeheater uit ons assortiment werken op gas. U sluit de propaan-/butaangastank gemakkelijk aan en ontsteekt de heater middels de elektrische ontsteker. Het ideale aan een loungheater is de hoogte. U plaatst namelijk de heater naast uw loungeset en krijgt warmte precies waar u het nodig heeft. 

Lounge heater kopen

Een lounge heater koopt u snel en eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. U hoeft de deur er niet voor uit, want wij bezorgen de heater op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Sluit de heater aan op het gas en u zit er heerlijk warm bij. Onze loungeheaters zijn uitgevoerd met een omvalbeveiliging. Deze beveiliging schakelt de terrasverwarmer uit wanneer deze onverhoopt omvalt.