9.0 / 10

Patioheaters

Plaats een patioheater op uw terras en geniet van de warmte van de terrasverwarmer. Patioheaters zijn krachtige heaters en geven voldoende warmte waardoor u op een frisse avond langer buiten kunt zitten. De heaters zijn eenvoudig en efficiënt in gebruik. Kies voor een patioheater op gas of ga voor een elektrische patioheater. 

Bestel uw favoriete patioheater eenvoudig online op Tuinartikeltotaal. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Verschillende patioheaters

De patioheaters binnen ons assortiment zijn staande of hangende heaters. Verkrijgbaar in verschillende soorten, formaten en kleuren. Patioheaters werken voornamelijk op gas en zijn ongekend populair, maar infrarood en elektrische patioheaters nemen ook in populariteit toe.

Onze patioheaters zijn eenvoudig te bedienen en te onderhouden. De staande patioheaters kunt u het beste afdekken met de speciale beschermhoezen. Hiermee beschermt u de heater tegen stof en tegen de verschillende weersinvloeden. Door uw heater goed te onderhouden heeft u er langer plezier van. 

Patio heater kopen

Een patioheater kopen doet u eenvoudig en snel online bij Tuinartikel Totaal. Door heel Nederland bezorgen wij heaters, dus u hoeft de deur niet uit. Koop uw favoriete patioheater bij ons online, ontsteek de heater en geniet van de warmte en het buitenzijn.