9.0 / 10

Tafelheaters

De tafelheaters van Tuinartikel Totaal zijn uitermate geschikt om op of juist onder een tafel te plaatsen. U beschikt aan uw tuintafel over een aangename warmte. De zomerse avonden willen vaak flink afkoelen. Maar het is natuurlijk ontzettend gezellig om buiten aan de tuintafel. Met een tafelheater kunt u buiten heerlijk aan tafel blijven zitten. 

Uw favoriete tafelheater bestelt u eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen heaters door heel Nederland!

Filter

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. EUROM PD1500 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM PD1500
  € 159,00
 2. EUROM UNDERTABLE HEATER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM UNDERTABLE HEATER
  € 57,00
Filter

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moderne tafelheaters

Binnen ons assortiment hebben wij naast de standaard heaters ook een aantal tafelheaters opgenomen. De naam tafelheater zegt het eigenlijk al, een klein model heater die u op of onder de tafel kunt plaatsen. Een tafelheater is een staande heater die u makkelijk kunt verplaatsen. Zet de heater neer en u kunt ongestoord buiten aan tafel blijven zitten zonder dat u last krijgt van de kou. Het tafelmodel terrasverwarmer zorgt overigens niet alleen voor warmte, maar is daarnaast ook sfeervol. 

Tafelheater kopen

U koopt een tafelheater eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen uw favoriete tafelheater op het door u opgegeven afdres. Bezorging doen wij door heel Nederland op ieder gewenst afleveradres.