9.0 / 10

Tafelheaters

De tafelheaters van Tuinartikel Totaal zijn uitermate geschikt om op of juist onder een tafel te plaatsen. U beschikt aan uw tuintafel over een aangename warmte. De zomerse avonden willen vaak flink afkoelen. Maar het is natuurlijk ontzettend gezellig om buiten aan de tuintafel. Met een tafelheater kunt u buiten heerlijk aan tafel blijven zitten. 

Uw favoriete tafelheater bestelt u eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen heaters door heel Nederland!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. EUROM UNDERTABLE HEATER  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    EUROM UNDERTABLE HEATER
    € 57,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Moderne tafelheaters

Binnen ons assortiment hebben wij naast de standaard heaters ook een aantal tafelheaters opgenomen. De naam tafelheater zegt het eigenlijk al, een klein model heater die u op of onder de tafel kunt plaatsen. Een tafelheater is een staande heater die u makkelijk kunt verplaatsen. Zet de heater neer en u kunt ongestoord buiten aan tafel blijven zitten zonder dat u last krijgt van de kou. Het tafelmodel terrasverwarmer zorgt overigens niet alleen voor warmte, maar is daarnaast ook sfeervol. 

Tafelheater kopen

U koopt een tafelheater eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen uw favoriete tafelheater op het door u opgegeven afdres. Bezorging doen wij door heel Nederland op ieder gewenst afleveradres.