Wandheaters

Wandheaters zijn ideaal om 's avonds nog lekker warm buiten te kunnen blijven zitten. Bevestig de heater gemakkelijk aan de buitenmuur of aan de overkapping. Stel de richting van de wandheater zo in dat u optimaal gebruik maakt van stralingsbereik. Een wandheater hoeft niet alleen voor buitengebruikt worden, maar kunt u ook binnen gebruiken. 

Bestel een wandheater gemakkelijk en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Ruime keuze, eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Items 1 to 24 of 33 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 33 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Infrarood en elektrische wandheaters

Binnen ons assortiment vind u zowel infrarood heaters als elektrische heaters voor aan de wand. De terrasverwarmers bevestigd u gemakkelijk aan de buitenmuur of aan de wand van uw veranda. Stel de heater zo in dat u optimaal geniet van de aangename warmte. Zowel de infrarood als de elektrische heaters werken op elektricteit. Echter hebben de infrarood heaters een anders verwarmingselement. De infrarood terrasverwarmers zijn voorzien van hoge kwaliteit warmtelampen waarvan de warmte door een zuchtje wind niet verwaaid. 

Wandheaters kopen

Een wandheater kopen doet u eenvoudig online bij Tuinartikel Totaal. Wij leveren verschillende soorten terrasverwarming door heel Nederland. Uw favoriete heater voor aan de wand bezorgen wij op het gewenste afleveradres. Bekijk ons assortiment!