Wandheaters

Wandheaters zijn ideaal om 's avonds nog lekker warm buiten te kunnen blijven zitten. Een wandheater bevestigt u gemakkelijk aan de buitenmuur of aan de overkapping. Stel de richting van de wandheater zo in dat u optimaal gebruik maakt van stralingsbereik. Een wandheater hoeft niet u niet enkel buiten te gebruiken, maar kunt u ook binnen gebruiken. Bestel een wandheater gemakkelijk en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Ruime keuze, eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Items 1 to 24 of 33 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 33 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wandheaters met afstandsbediening en app

Wandheaters zijn heaters met een speciale ophangbeugel waarmee de heater eenvoudig aan de muur of het plafond bevestigd kan worden. In ons assortiment vindt u wandheaters van bekende merken zoals Arpe, Euromac en Sunred. De wandheaters verschillen per type in kracht en in opties. Zo zijn er wandheaters met verschillende standen, maar ook wandheaters welke met behulp van een afstandsbediening in- en uitgeschakeld kunnen worden en in sterke versteld kunnen worden. De Eurom golden 2000 amber smart wandheater is een voorbeeld van een heater die met behulp van een afstandsbediening én een app bestuurd kan worden.

Infrarood en elektrische wandheaters

Binnen ons assortiment vindt u zowel infrarood heaters als elektrische heaters voor aan de wand. Zowel de infrarood als de elektrische heaters werken op elektriciteit. Echter hebben de infrarood heaters een ander verwarmingselement. De infrarood terrasverwarmers zijn voorzien van hoge kwaliteit warmtelampen waarvan de warmte door een zuchtje wind niet verwaaid, wat erg energiezuinig is.

Wandheaters kopen

Een wandheater kopen doet u eenvoudig online bij Tuinartikel Totaal. Wij leveren verschillende soorten terrasverwarming door heel Nederland. Uw favoriete heater voor aan de wand bezorgen wij op het gewenste afleveradres. Bekijk ons assortiment!