9.0 / 10

Tuingereedschap

Wilt u uw planten en bloemen er mooi bij hebben staan? Dan is het van belang dat u het beste gereedschap heeft voor uw tuin. Het benodigde tuingereedschap hangt af van de werkzaamheden die u wilt verrichten. U kunt bij ons terecht voor onder andere gereedschap voor boomverzorging, gazonverzorging en schoonmaakgereedschap. 

Filter

Producten 1-32 van 400

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GAZONPRIKSANDALEN WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GAZONPRIKSANDALEN
  € 11,95
 2. SNOEISCHAAR HD 215MM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SNOEISCHAAR HD 215MM
  € 13,50
 3. BEZEMSTEEL 120 X 2,4 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BEZEMSTEEL 120 X 2,4 CM
  € 2,50
 4. BEZEMSTEEL 150 X 2,4 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BEZEMSTEEL 150 X 2,4 CM
  € 3,00
 5. BLADHARK BULLDOG 20 TANDS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BLADHARK BULLDOG 20 TANDS
  € 39,95
 6. BLADHARK BULLDOG 8 TANDS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BLADHARK BULLDOG 8 TANDS
  € 32,50
 7. BLADHARK FISKARS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BLADHARK FISKARS
  € 9,50
 8. BOOMBIJL ADLER 1000 GRAM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BOOMBIJL ADLER 1 KG
  € 18,50
 9. BOOMBIJL ADLER 1600 GRAM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BOOMBIJL ADLER 1600 GRAM
  € 25,50
 10. BOOMBIJL ADLER 2000 GRAM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BOOMBIJL ADLER 2 KG
  € 31,00
Filter

Producten 1-32 van 400

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuingereedschap voor iedere klus

Wanneer u beschikt over een mooie tuin of balkon wilt u deze goed onderhouden en verzorgen. Het tuingereedschap wat u hiervoor gebruikt speelt hierin een belangrijke rol. Wat voor gereedschap u nodig heeft, is natuurlijk geheel afhankelijk van welke klussen u wilt uitvoeren.

Grondbewerking van uw tuin

Grondbewerking is een breed begrip, maar in dit geval draait het om het onderhoud van de grond van uw tuin. Het meest bekende en gelijk het irritantste probleem is dan ook wel onkruid. Het lijkt harder te groeien dan u het kab bijhouden. Er zijn verschillende opties op dit probleem te lijf te gaan. Er bestaat onkruidmiddel wat helpt tegen onkruid. Of u kunt kiezen voor onkruidgereedschap zoals bijvoordbeeld de onkruidsteker. Op deze manier trekt u het onkruid eruit met wortel en al.

Onderhoud van het gazon

Een mooi en gezond gazon. Een prachtig gezicht om te zien, maar het vereist wel wat tijd en energie. Om deze klus makkelijker te maken is het van belang dat u goed gazongereedschap in huis heeft. Denk hierbij aan een grasmaaier, een verticuteermachine en klein handgereedschap. Om uw gazon in optimale conditie te houden is het ook van belang het de juiste voedingstoffen binnen krijgt. Met de juiste gazonbemesting en gazonkalk zorgt u ervoor dat uw gazon niets tekortkomt.

Het juiste snoeigereedschap

Wie bomen of struiken in de tuin heeft staan heeft natuurlijk natuurlijk het beste snoeigereedschap nodig. Om u struiken of bomen in topconditie te houden is het van belang dat u het juiste gereedschap gebruikt. U kunt daarin nog een keuze maken in handmatig snoeigereedschap, maar ook gereedschap dat werkt op een elektrische motor of een benzinemotor.

Voor dit en nog vele andere klussen in de tuin. Bestel uw tuingereedschap groot en klein, vertrouwd online op Tuinartikeltotaal.nl. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!