9.0 / 10

Gazonverzorging

Een mooi, groen en gezond gazon vereist de nodige aandacht. Dat betekent niet alleen het gras maaien, maar ook trimmen, beluchten en verticuteren. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Tuinartikel Totaal; wij bieden u alles dat u maar nodig kunt hebben op het gebied van gazonverzorging. Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide aanbod en laat u overtuigen door onze aantrekkelijke prijzen! 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

 1. GRASSCHAAR FREUND 1515 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GRASSCHAAR FREUND 1515
  € 33,95
 2. WOLF GARTEN FS 380 VANGZAK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN FS 380 VANGZAK
  Normale prijs € 31,95 Speciale prijs € 18,43
 3. WOLF GARTEN TK 40 VANGZAK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN TK 40 VANGZAK
  Normale prijs € 54,95 Speciale prijs € 43,49
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Assortiment gazonverzorging

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van diverse soorten grasmaaiers voor uw gazonverzorging. Hierbij kunt u denken aan kooimaaierszweefmaaierscirkelmaaiers en robotmaaiers. Om de randen en lastig bereikbare plekken van uw gazon netjes bij te werken hebben wij diverse grasscharen en trimmers. En om gazonvilt, mos en onkruid te verwijderen en ervoor te zorgen dat de bodem van uw gazon luchtig blijft, hebben we verschillende verticuteerharkenverticuteermachines en beluchters. Ook voor strooigereedschap bent u bij Tuinartikel Totaal aan het goede adres.

Alles voor gazonverzorging kopen

Alles op het gebied van gazonverzorging vindt u gewoon online, in de webshop van Tuinartikel Totaal! Bij ons profiteer u altijd van de laagste prijzen en de mooiste aanbiedingen. Nadat wij uw order hebben ontvangen nemen we deze direct in behandeling en zorgen we dat uw bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u thuis worden bezorgd. Indien u nog vragen heeft over gazonverzorging, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord!