9.0 / 10

Strooiwagen

Tuinartikel Totaal is dé specialist op het gebied van tuingereedschap en tuinbenodigdheden. Ook voor strooigereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. Onze strooiwagens zijn geschikt voor het strooien van zout, bemesting of bodemverbeteraars. Eenvoudig te bedienen en zeer gebruiksvriendelijk. De strooiwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor een langs levensduur. 

Een strooiwagen bestelt u eenvoudig, veilig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen op ieder gewenst afleveradres in Nederland. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende strooiwagens

Tuinartikel Totaal biedt een ruim assortiment met verschillende strooiwagens van Wolf Garten en Gardena. De inhoud van deze strooiwagens varieert van 3 tot 20 liter, dus zorg dat u rekening houdt met de grootte van het te strooien oppervlak. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een handstrooier. Naast strooiwagens leveren wij ook nog andere winterartikelen, zoals sneeuwschuivers, dooikorrels en ijskrabbers.

Toepassingen strooiwagen

Wanneer we spreken over een strooiwagen, dan denkt u wellicht eerst aan een wagen waarmee u zout kunt strooien bij gladheid. Echter kunnen strooiwagens ook worden gebruikt voor het strooien van bijvoorbeeld graszaadmeststoffenkalk, zand en split. Zo kan de juiste hoeveelheid op een gemakkelijke en nauwkeurige manier over het betreffende oppervlak verdeeld worden.

Strooiwagen kopen

Op zoek naar een aantrekkelijke strooiwagen aanbieding? Bestel dan via Tuinartikel Totaal! Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van betrouwbaar online winkelen. Bestellen gaat snel en gemakkelijk. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment en profiteer van de laagste strooiwagen prijs! Wij streven ernaar al onze klanten een optimale service te verlenen. Dus heeft u nog vragen over een strooiwagen kopen, neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.