9.0 / 10

Gardena strooiwagens

Tuinartikel Totaal is dé specialist op het gebied van tuingereedschap en tuinbenodigdheden. Ook voor strooigereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. Onze strooiwagens zijn geschikt voor het strooien van zout, bemesting of bodemverbeteraars. Eenvoudig te bedienen en zeer gebruiksvriendelijk. De strooiwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor een langs levensduur. 

Een strooiwagen bestelt u eenvoudig, veilig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen op ieder gewenst afleveradres in Nederland. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gardena strooiwagens

Gardena is al jaren Europees marktleider op het gebied van innovatief en hoogwaardig tuingereedschap, zo ook de strooiwagen binnen het assortiment. De strooiwagens van Gardena zorgt ervoor dat het strooien van onder andere meststoffen, zaden en zout een aangenaam klus wordt. Met de zeer flexibele strooiwals is het dus mogelijk om verschillende materialen te verspreiden. Alles Gardena strooiwagens zijn voorzien van het Stop-system. Dit betekend dat de strooiwagen alleen strooit wanneer hij vooruit wordt geduwd en zal hij dus nooit te veel strooien. Daarnaast zijn de wagens gemaakt van hoogwaardig kunststof en zorgen de wielen met tractorprofiel ervoor dat deze strooiwagens een goede grip hebben.