9.0 / 10

Grondbewerking

Voor ieder type bewerking van de grond bestaat wel een specifiek stuk gereedschap. Bij Tuinartikeltotaal hebben wij een selectie gemaakt van zeer efficiënte grondbewerkingsgereedschappen. Bij Tuinartikeltotaal kunt u er zeker van zijn dat wij het gereedschap in huis hebben waar u naar op zoek bent. 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

46 producten

 1. KINDERSPADE WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  KINDERSPADE
  € 5,25
 2. KINDERBATS JUNIOR WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  KINDERBATS JUNIOR
  € 9,75
 3. KINDERSCHOPJE ROOD WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  KINDERSCHOPJE ROOD
  € 5,25
 4. SCHOPSTEEL RECHT 95 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SCHOPSTEEL RECHT 95 CM
  € 9,50
 5. SCHOPSTEEL RECHT 85 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SCHOPSTEEL RECHT 85 CM
  € 9,25
 6. SCHOPSTEEL GEBOGEN 110 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SCHOPSTEEL GEBOGEN 110 CM
  € 10,95
 7. SCHOPSTEEL GEBOGEN 100 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SCHOPSTEEL GEBOGEN 100 CM
  € 10,75
 8. SCHOPSTEEL GEBOGEN 95 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SCHOPSTEEL GEBOGEN 95 CM
  € 10,50
 9. SCHOPSTEEL GEBOGEN 85 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SCHOPSTEEL GEBOGEN 85 CM
  € 9,95
 10. GRONDBOOR GESMEED 10 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GRONDBOOR GESMEED 10 CM
  € 41,50
 11. GRONDBOOR GESMEED 7,5 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GRONDBOOR GESMEED 7,5 CM
  € 36,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

46 producten

Diverse gereedschappen voor grondbewerking

Het begrip grondbewerking is erg breed en omvat veel werkzaamheden. Zo kunt u denken aan het verwijderen van onkruid uit tuin, het afsteken van de kanten van uw gazon en het losmaken van de grond. Natuurlijk hebben wij nog veel meer gereedschappen die het bewerken van de grond erg gemakkelijk maken. Hieronder worden de verschillende soorten grondbewerkingsgereedschap toegelicht. 

Cultivator

Cultivators zijn ideaal gereedschap voor het losmaken van de grond. In ons assortiment vindt u cultivators die met de hand bediend dienen te worden, maar ook cultivators die werken op een elektrische motor of een benzinemotor. De motorische cultivators zijn erg wendbaar en maken het u erg gemakkelijk de grond los te maken zonder daar erg veel moeite voor te hoeven doen.

Graskantensteker

Met behulp van een graskantensteker kunt u voorkomen dat uw gazon slordig gaat groeien en vreemde vormen aanneemt. Een graskantensteker is een eenvoudig stuk gereedschap welke u met de hand en voet kunt bedienen. De meeste graskantenstekers zijn voorzien van een opstap waardoor u met uw voet de graskantensteker de grond in kunt duwen. Dit bespaart een hoop kracht en moeite. In ons assortiment vindt u graskantenstekers van verschillende merken zoals Gardena en Talen Tools.

Grondboor

Met een grondboor kunt u gemakkelijk smalle en diepe gaten graven voor het plaatsen van bijvoorbeeld schuttingpalen en boompalen. De grondboor is eenvoudig te bedienen, u plaatst de grondboor op de plaats waar u een gat wilt boren en draait de boor tot de gewenste diepte de grond in. De grondboren zijn beschikbaar met verschillende diameters waardoor u bredere en smallere palen in de grond kunt plaatsen.

Tuinfrees

Net als een cultivator is een tuinfrees bedoeld om de bodem los te maken en te beluchten. Wat de tuinfrees onderscheidt van de cultivator is dat de tuinfrees zeer geschikt is voor het tegelijkertijd bemesten en inzaaien van de bodem. In ons assortiment bieden wij tuinfrezen die zowel op een steel kunnen worden aangesloten als zonder steel gebruikt kunnen worden. 

Tuinwoeler

Een tuinwoeler is bedoeld om de grond te beluchten en te verkruimelen. Met een tuinwoeler kunt u ook onkruid losmaken en afsnijden. In ons assortiment vindt u diverse soorten tuinwoelers. Zo beschikken wij over grondwoelers die u aan een steel kunt bevestigen en met een slepende beweging bediend, maar ook zonder steel kunt gebruiken. Daarnaast bieden wij ook grondwoelers die aan een lange steel bevestigd zijn en met een draaiende beweging bediend worden.