9.0 / 10

Cultivators

Een cultivator, tuingereedschap dat ook wel een tandeg wordt genoemd, is speciaal bedoeld voor het losmaken van de grond, het bestrijden van onkruid en het bewerken van de bodem. Bent u van plan een cultivator aan te schaffen, neemt u dan op uw gemak een kijkje in ons assortiment. Bij Tuinartikel Totaal profiteert u namelijk niet alleen van de beste service, maar ook van de beste prijzen!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Soorten cultivators

Cultivators zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Er zijn automatische cultivators die u enkel voor u uit hoeft te duwen, cultivators die u kunt bevestigen aan uw bosmaaier, maar ook cultivators aan een steel die u met een slepende beweging gebruikt. Wanneer u grote oppervlaktes wilt beluchten is het verstandig een grote, motorische cultivator aan te schaffen. Indien u slechts een klein stukje grond wilt beluchten is het verstandiger een kleine cultivator aan te schaffen welke u met de hand bediend, indien gewenst aan een steel. 

 

Kortom, voor elke klus het juiste gereedschap! Behalve cultivators bieden wij ook andere tuingereedschappen voor het losmaken van de grond en het verwijderen van onkruid. Hierbij kunt u denken aan o.a. schrepels, schoffels, tuinharken en onkruidstekers.

 

Cultivator kopen

Een cultivator kopen tegen een voordelige prijs? Dat doet u in de online shop van Tuinartikel Totaal! Zoveel voordeel laat u toch zeker niet aan u voorbij gaan? Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod en profiteer van onze uitstekende service. U kunt veilig online betalen via de betaalmethode welke u prefereert - ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Heeft u nog vragen over de aanschaf van een cultivator? Neem dan contact met ons op.