8.9 / 10

Graskantensteker

Een graskantensteker is tuingereedschap waarmee u de zijkanten van uw gazon netjes recht kunt afsteken en zo kunt voorkomen dat het gras over de paden groeit. Meestal dient dit twee keer per jaar gedaan te worden. Het blad heeft de vorm van een halve maan dat voorzien is van een vlakke bovenkant, zodat u er met uw voet op kunt gaan staan om meer kracht te zetten. Om ervoor te zorgen dat u recht steekt kunt u een lijntje langs uw gazon spannen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diverse graskantenstekers

In ons assortiment vindt u diverse graskantenstekers welke tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. De graskantenstekers zijn beschikbaar met houten stelen en stalen stelen. Deze graskantenstekers zijn voorzien van een gesmeed blad waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit.

 

Graskantenstekers exclusief steel

Het is bij Tuinartikeltotaal ook mogelijk om graskantenstekers aan te schaffen exclusief steel. Deze graskantenstekers kunnen eenvoudig op de geschikte steel geplaatst worden en snel zijn zo snel klaar voor gebruik. Het voordeel van het aanschaffen van een losse steel is dat u zelf een steel kunt selecteren die u het fijnst vindt. Ook neemt uw tuingereedschap minder ruimte in beslag in de kast omdat u al uw gereedschappen op dezelfde steel kunt plaatsen.

Let op dat er bij de productomschrijving van het gereedschap en de steel staat vermeld of hij geschikt is voor uw gereedschap of steel. 

 

Graskantensteker kopen

Een nieuwe graskantensteker kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons altijd van een prima service en heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Ook hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van een graskantensteker of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!