Graskantensteker

Een graskantensteker is tuingereedschap waarmee u de zijkanten van uw gazon netjes recht kunt afsteken en zo kunt voorkomen dat het gras over de paden groeit. Meestal dient dit twee keer per jaar gedaan te worden. Het blad heeft de vorm van een halve maan dat voorzien is van een vlakke bovenkant, zodat u er met uw voet op kunt gaan staan om meer kracht te zetten. Om ervoor te zorgen dat u recht steekt kunt u een lijntje langs uw gazon spannen.

7 Item(s)

per page

7 Item(s)

per page

Aanbod graskantenstekers

Tuinartikel Totaal biedt u verschillende graskantenstekers tegen aantrekkelijke prijzen. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment! Wij leveren graskantenstekers met houten of stalen stelen. Deze zijn voorzien van een gesmeed blad, waardoor u altijd verzekerd bent van een ijzersterke kwaliteit. Zo kunt u moeiteloos de zijkanten van uw gazon bijhouden! Naast graskantenstekers leveren wij ook andere handgereedschappen voor het onderhouden van uw gazon, waaronder kantensnijders, onkruidstekers, harken, spades en ander tuingereedschap.

Graskantensteker kopen

Een nieuwe graskantensteker kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. Profiteer van de laagste graskantensteker prijs en bestel uw graskantafsteker in onze online shop! U profiteert bij ons altijd van een prima service en heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – wij zorgen dat uw nieuwe graskantensteker zo spoedig mogelijk bij u op het gewenste adres worden bezorgd. Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van bezemstelen of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!