Grondboor

Een grondboor is een handig hulpmiddel om gaten mee in de grond te boren. Ideaal voor als u bijvoorbeeld boompalen wilt plaatsen, of de palen van een tuinhek zo diep mogelijk de grond in wilt zetten. Maar grondboren worden ook wel gebruikt om grondmonsters te nemen bij bodemonderzoek. Bent u op zoek naar een goedkope grondboor van een goede kwaliteit, dan bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres.

2 Item(s)

per pagina

2 Item(s)

per pagina

Aanbod grondboren

Tuinartikel Totaal biedt u een ruim assortiment met grondboren, welke uit één geheel zijn gesmeed. Hierdoor zijn ze ijzersterk en hebben ze een lange levensduur. Onze grondboren zijn geschikt voor het boren van gaten met een diameter van 7,5 of 10 centimeter. Behalve voor grondboren kunt u bij ons terecht voor alle denkbare soorten handgereedschap voor de tuin: van schoffels en spades tot cultivators en harken en van bijlen en bezems tot kantafstekers en tuinafvalzakken.

Grondboren kopen

Een goede grondboor kopen is heel makkelijk in de online shop van Tuinartikel Totaal. U bent bij ons verzekerd van een eerlijke grondboor prijs/kwaliteit verhouding, en bovendien is de kans groot dat u kunt profiteren van een mooie grondboor aanbieding! Online winkelen is ook veilig bij ons: onze webshop is voorzien van het Thuiswinkel Waarborg, en u kunt zelf kiezen voor de betaalmethode van uw voorkeur. Wij streven er naar om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dus mocht u nog vragen hebben over het aanschaffen of gebruiken van grondboren of over één van onze andere artikelen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!