9.0 / 10

Grondboor

Een grondboor is een handig hulpmiddel om gaten mee in de grond te boren. Ideaal voor als u bijvoorbeeld boompalen wilt plaatsen, of de palen van een tuinhek zo diep mogelijk de grond in wilt zetten. Ook worden grondboren wel gebruikt om grondmonsters te nemen bij bodemonderzoek. De grondboren zijn beschikbaar met een verschillende diameter zodat u een geschikt gat kunt boren voor de objecten die u wilt plaatsen. Bent u op zoek naar een goedkope grondboor van uitstekende kwaliteit, dan bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

 1. GRONDBOOR GESMEED 10 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GRONDBOOR GESMEED 10 CM
  € 41,50
 2. GRONDBOOR GESMEED 7,5 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GRONDBOOR GESMEED 7,5 CM
  € 36,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

Aanbod grondboren

Tuinartikel Totaal biedt u een ruim assortiment grondboren welke uit één geheel zijn gesmeed. Hierdoor zijn onze grondboren ijzersterk en hebben ze een lange levensduur. Onze grondboren zijn geschikt voor het boren van gaten met een diameter van 7,5 of 10 centimeter. Behalve voor grondboren kunt u bij ons terecht voor alle denkbare soorten handgereedschap voor de tuin: van schoffels en spades tot cultivators en harken

Het gebruik van een grondboor

Onze grondboren zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. Om een gat te boren plaatst u de grondboor met de punt op de locatie waar u het gat wilt boren. Vervolgens duwt u de grondboor de grond in terwijl u het geheel met behulp van de handvaten ronddraait. Op deze manier kunt u met de grondvoor een smal maar diep gat graven in uw tuin.

Grondboren kopen

Een goede grondboor kopen is heel makkelijk in de online shop van Tuinartikel Totaal. U bent bij ons verzekerd van een eerlijke grondboor prijs/kwaliteit verhouding, en bovendien is de kans groot dat u kunt profiteren van een mooie grondboor aanbieding! Online winkelen is ook veilig bij ons: onze webshop is voorzien van het Thuiswinkel Waarborg, en u kunt zelf kiezen voor de betaalmethode van uw voorkeur. Wij streven er naar om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dus mocht u nog vragen hebben over het aanschaffen of gebruiken van grondboren of over één van onze andere artikelen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!