9.0 / 10

Tuinfrezen

Een tuinfrees is een universeel gereedschap dat gebruikt wordt om de grond los te maken en te beluchten. Indien gewenst kunt u tegelijkertijd meststoffen in de bodem verwerken. Ook kan een tuinfrees worden gebruikt om onkruid te wieden. De tuinfrezen die wij aanbieden bij Tuinartikeltotaal worden met de hand bediend waardoor u zeer precies te werk kunt gaan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuinfrees kopen

In de online shop van Tuinartikel Totaal vindt u verschillende soorten tuinfrezen van kwaliteitsmerken zoals Wolf Garten. Kiest u voor een hand tuinfrees, dan kan een steel in de gewenste lengte uiteraard meteen worden mee besteld met uw tuinfrees. Dit soort tuinfrezen zijn zeer geschikt voor werkzaamheden op balkons en in kleine tuinen. Voor het zwaardere werk hebben we elektrische bodemfrezen en benzine bodemfrezen, ook wel cultivators genoemd. 

Naast tuinfrezen leveren wij ook een ruim aanbod aan spades, harken, schoffels en hakken. Kortom, alles wat u maar nodig heeft op het gebied van handgereedschap voor de tuin! 

Indien u vragen heeft over tuinfrezen of over één van onze andere artikelen, kunt u contact met ons opnemen. Als ervaren specialist op het gebied van tuingereedschap en tuinartikelen helpen wij u graag met een gedegen advies.