9.0 / 10

Tuinwoeler

Toenwoelers zijn ideaal gereedschap voor onderhouden van de grond in uw tuin. De tuinwoeler is geschikt voor het beluchten van de bodem, verkruimelen van de grond en het verwijderen van onkruid. Ons assortiment grondwoelers bestaat uit woelers met een steel en zonder een steel. Selecteer de grondwoeler die het best bij uw situatie past.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grondwoelers met en zonder steel

In ons assortiment vindt u grondwoelers die voorzien zijn van een steel en grondwoelers die niet voorzien zijn van een steel. De grondwoelers zonder steel zijn geschikt voor kleinere stukken grond en zijn wel voorzien van een handvat. Indien gewenst kunnen deze groendwoelers wel aan een steel vastgeklikt worden. Een steel voor uw grondwoeler kunt u los aanschaffen in ons assortiment stelen voor tuigereedschap.

De grondwoeler gebruiken

De grondwoelers zijn zeer eenvoudig in gebruik. De grondwoeler met steel is voorzien van twee handvaten. Pak deze handvaten beet en steek de grondwoeler in de bodem. Met een draaiende beweging trekt u de tuinwoeler weer uit de grond waardoor de grond wordt meegetrokken en wordt omgespit.

De grondwoeler zonder steel gebruikt u door deze in de bodem te steken en van u af te duwen en naar u toe te trekken. De bodem wordt zo omgespit en belucht. Het plaatsen van de grondwoeler op een steel is aan te raden voor de ultieme gebruiksvriendelijkheid.