8.9 / 10

Bezems

Een bezem om de stoep mee te vegen, een bezem voor binnen, een bezem om onkruid mee te verwijderen... wat voor soort bezem u ook nodig heeft, u vindt hem bij Tuinartikel Totaal! Als specialist op het gebied van tuinbenodigdheden en tuingereedschappen bieden wij u een mooi assortiment bezems, met een geschikt exemplaar voor elke denkbare toepassing. Uiteraard tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

 1. WOLF GARTEN B 25 M KLEINE BEZEM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN B 25 M KLEINE BEZEM
  Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 14,95
 2. WOLF GARTEN B 40 M TERRASBEZEM  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN B 40 M TERRASBEZEM
  Normale prijs € 22,49 Speciale prijs € 18,95
 3. WOLF GARTEN UI-M MULTIHARK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN UI-M MULTIHARK
  Normale prijs € 13,95 Speciale prijs € 10,50
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Aanbod bezems

Als het op bezems aankomt, dan vindt u bij ons het meest uitgebreide aanbod. Zo bestaat ons assortiment uit de volgende soorten bezems:

 

Alle bezems zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Behalve bezems vindt u in deze categorie ook handvegers en stoffer en blik sets. En uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor losse bezemstelen en vegers. Kortom, alles wat u nodig heeft om de boel binnen en buiten weer aan kant te krijgen! Doordat wij alleen bezems verkopen van merken als Wolf Garten, Vero, Talen Tools en Gardena bent u altijd verzekerd van kwaliteitsproducten. 

De verschillende typen bezems zijn bedoeld voor verschillende ondergronden en verschillende doeleinden. Zo zijn er bezems waarmee u onkruid kunt verwijderen, uw terras schoon kunt vegen en bezems waarmee u de straat kunt vegen. Hieronder worden de bezems die wij in ons assortiment aanbieden toegelicht. 

Luiwagen

Een luiwagen is een bezem met een half harde borstel waarmee vloeren met een harde bovenlaag geschrobd kunnen worden. De luiwagen is ook erg geschikt voor het schrobben van straattegels en andere stenen. De luiwagen leveren wij zonder steel zodat versleten luiwagens eenvoudig vervangen kunnen worden zonder de borstel inclusief steel weg te hoeven gooien. Voor een steel voor uw luiwagen kunt u terecht bij ons grote aanbod stelen.

Onkruidbezem

De onkruidbezem is ideaal voor het verwijderen van mos, onkruid en groene aanslag op uw tuintegels. Deze bezem heeft aan de buitenkant nylon haren en is aan de binnenkant uitgerust met harde metalen haren. Let er dus op dat de onkruidbezem niet geschikt is voor het gebruik op kwetsbare tegels, zoals terrastegels met een glazuurlaag.

Stadsbezem

De stadsbezem is zeer geschikt voor het opvegen diverse materialen. De stadsbezem is uitgerust met bassine/stalks vezel. Dit materiaal is is hard waardoor u er uitstekend zand en bladeren mee op kunt vegen. De stadsbezem is zeer geschikt voor zware veegwerkzaamheden in uw tuin. De stadsbezem is beschikbaar in verschillende afmetingen van 28cm tot 45cm. 

Straatbezem

Straatbezems zijn ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil van de vloer zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. De straatbezem is uitgerust met stevige kunststof haren die ervoor zorgen dat vuil makkelijk te verwijderen is. Dit type bezem is beschikbaar in verschillende breedtes waardoor er altijd een exemplaar beschikbaar is dat geschikt is voor uw situatie.

Stofblik

Ons assortiment stofblikken bestaat uit kunststof blikken en uit metalen blikken. De kunststof exemplaren zijn geschikt voor het opvegen van lichte materialen zoals zand en bladeren. Indien u zwaarder materiaal wilt opvegen zoals klei dan is een metalen stofblik beter van toepassing. Wij bieden stofblikken aan inclusief veger maak ook stofblikken exclusief veger. Indien u een losse veger wilt bestellen kunt u terecht bij ons assortiment vegers.

Terrasbezem

Terrasbezems zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonvegen van uw terras of balkon. De borstel van een terrasbezem is in de meeste gevallen uitgerust met kunststof haren, flexon/paardenhaar of polypropyleen. Wij bieden stadsbezems aan van hoge kwaliteit merken zoals Wolf Garten en Gardena. De borstels worden in de meeste gevallen aangeboden zonder steel. Voor een steel kunt u terecht in ons assortiment bezemstelen. 

Vegers

Een veger is een type dat geschikt is voor binnen- en buitengebruik. Ons assortiment bestaat uit vegers die u op een steel kunt plaatsen, vegers voor gebruik in combinatie met een stof blik en voetenvegers. De vegers worden aangeboden in verschillende maten van 28 cm tot 100 cm. 

Bezemstelen

Het aanbod bezemstelen bij Tuinartikeltotaal bestaat uit stelen van verschillende maten en materialen. Op bepaalde typen bezems kan maar een bepaalde type steel worden aangesloten. Bekijk de aansluiting op uw bezem voordat u een steel aanschaft of de steel geschikt is voor uw bezem. Let ook op dat de dikte van de steel en de dikte van het gat in uw bezem overeenkomen. Indien dit niet het geval is bieden wij ook stokhouders voor bezems die u op uw bezem kunt monteren.  

Bezem kopen

Een bezem kopen doet u heel eenvoudig online, bij Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons van vele voordelen: betrouwbaar online winkelen met het Thuiswinkel Waarborg, veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en een uitstekende service. U hoeft dus voortaan niet eens meer de deur uit voor de aanschaf van een nieuwe bezem! Wij streven ernaar het al onze klanten naar de zin te maken en hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. En mocht u nog vragen hebben over bezems of toebehoren of over de bestelprocedure, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!