Bijlen

Bijlen zijn speciaal bedoeld voor het hakken en klieven van hout. Maar de ene bijl is de andere niet! Er zijn verschillende soorten bijlen, die allemaal geschikt zijn voor een specifieke taak. Zo zijn er kloofbijlen, boombijlen en keukenbijlen. Een keukenbijl is niet echt een bijl voor in de keuken; hij wordt veel gebruikt voor het hakken van aanmaakhoutjes. Dat is een taak die vroeger met de keukenbijl werd verricht, vandaar de benaming. Een boombijl heeft een iets langere steel dan een keukenbijl en is geschikt voor het uithakken van boomwortels, het splijten van stammen en het omhakken van bomen. Kloofbijlen zijn weer geschikt voor het kloven van brandhout.

13 Item(s)

per page

13 Item(s)

per page

Soorten bijlen

Tuinartikel Totaal biedt zowel kloofbijlen als boombijlen en keukenbijlen van topmerken zoals Kooymans. U bent dus altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige bijl!

Behalve bijlen treft u ook ander handgereedschap in ons assortiment aan, waaronder harken en cultivators, schoffels en hakken, spades en schoppen, bezems en nog veel meer. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod!

Bijlen kopen

Een nieuwe bijl kopen? Dat is zo geregeld wanneer u deze bestelt bij Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Daarbij kunt u zelf bepalen welke betaalmethode u wilt gebruiken: iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Wel zo prettig, nietwaar? Wij streven ernaar al onze klanten een zo goed mogelijke service te verlenen. Dus mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de juiste bijl kopen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u verder helpen met een deskundig advies!

 

Bijlen
Minimal Price: 8.75