8.9 / 10

Kloofbijl

Een kloofbijl is speciaal gemaakt voor het kloven van brandhout. Het mes zelf begint dun, waardoor hij gemakkelijk in het hout kan worden geslagen. Daarna loopt het mes geleidelijk aan uit, wat ervoor zorgt dat het hout splijt. De kop van een kloofbijl is meestal asymmetrisch; dit vermindert de kans dat de bijl in het hout vast komt te zitten en vereenvoudigt het kloven.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Aanbod kloofbijlen

Bij Tuinartikel Totaal heeft u de keuze uit verschillende kloofbijlen van kwaliteitsmerken zoals Kooymans. Zo kunt u kiezen voor een hout kloofbijl met een steel van essenhout, hickory hout of fiberglas. Alle kloofbijlen zijn uiteraard voorzien van een robuuste metalen kop.

Zoekt u een ander soort bijl? Geen probleem! Wij leveren ook verschillende boombijlen en keukenbijlen. U kunt tevens bij ons terecht voor de aanschaf van een kettingzaag; we hebben zowel elektrische kettingzagen en accu kettingzagen als benzine kettingzagen. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod!

Kloofbijl kopen

Een nieuwe kloofbijl kopen? Daarvoor hoeft u tegenwoordig de deur niet eens meer uit; dat kan namelijk gewoon vanuit uw luie stoel, via de webshop van Tuinartikel Totaal. Onze kloofbijlen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, en wellicht kunt u nog van een mooie kloofbijl aanbieding profiteren! Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. U kiest zelf de betaalmethode die u het prettigst vindt (iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours) en profiteert altijd van een goede service. Indien u nog vragen heeft over het bestellen van een nieuwe kloofbijl of over één van onze andere tuingereedschappen, neemt u dan contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. We helpen u graag!