Kantensteker

De randen van uw gazon zijn op sommige plaatsen zelfs met de beste en meest wendbare grasmaaiers niet goed te bereiken. Maar u wilt natuurlijk wel een mooi, strak afgewerkt gazon met nette zijkanten hebben. In zo’n geval biedt een kantensteker uitkomst. Dit gereedschap is speciaal gemaakt voor het afwerken van randen en lastig te bereiken stukken van uw gazon. Tuinartikel Totaal biedt een geschikte kantensnijder voor elke tuin!

7 Item(s)

per page

7 Item(s)

per page

Aanbod kantenstekers

We hebben zowel handmatige als elektrische kantensnijders in ons assortiment. De elektrische kantensnijders zijn ideaal voor wanneer u veel of grote oppervlakken moet bewerken; ze zijn namelijk voorzien van een verstelbare werkhoek en een verstelbare telescoopsteel, waardoor uw rug wordt ontlast. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige kantensnijders van bekende merken zoals Wolf Garten. Behalve kantensnijders verkopen wij ook diverse graskantenstekers, waarmee u de zijkanten van uw gazon recht kunt afsteken en kunt voorkomen dat het gras over de paden heen groeit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor overig tuingereedschap voor het onderhouden van uw gazon, zoals onkruidstekers, grasscharen, trimmers en grasmaaiers.

Kantensteker kopen

Een kantensnijder kopen? Dat doet u gewoon online, bij Tuinartikel Totaal! Bij ons bepaalt u zelf voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Daarbij bent u, dankzij het Thuiswinkel Waarborg, altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Heeft u nog vragen over het bestellen van een kantensnijder of over één van onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!

Kantensteker
Minimal Price: 19.95