Schoffels en hakken

Een schoffel is ideaal tuingereedschap om onkruid los te snijden, de grond los te maken en de capillaire werking van de bodem te verbeteren. Wilt u een nieuwe schoffel kopen? Tuinartikel Totaal is een specialist op het gebied van tuingereedschap. Bij ons profiteert u niet alleen van het grootste aanbod en de beste service, maar ook van een zeer aantrekkelijke schoffel prijs. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment en pak uw voordeel mee!

Items 1 to 16 of 24 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 16 of 24 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Aanbod schoffels

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige schoffels van topmerken zoals Wolf Garten en Gardena, in vele verschillende afmetingen. We hebben zowel schoffels met steel als schoffels zonder steel. Denk bijvoorbeeld aan een Venlo schoffel van gesmeed ijzer met een houten steel, of een combisystem schoffel van Gardena. Voor de schoffels zonder steel kunt u uiteraard een losse steel mee bestellen. Naast schoffels leveren wij ook andere handgereedschappen voor de tuin, zoals schrepels, harken, spades, onkruidstekers en nog veel meer!

Schoffel kopen

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een schoffel kopen doet u heel eenvoudig online, bij Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons van vele voordelen: betrouwbaar online winkelen met het Thuiswinkel Waarborg, veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en een uitstekende service. U gaat voortaan dus niet meer de deur uit voor de aankoop van een nieuwe schoffel! Zorg vooral dat u onze schoffel sale goed in de gaten houdt, want hier kunt u geregeld profiteren van mooie aanbiedingen. Indien u nog vragen hebben over schoffels of over één van onze andere artikelen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Schoffels en hakken
Minimal Price: 14.95