9.0 / 10

Tuinhandschoenen

Wanneer u in de tuin aan het werk bent maakt u veel gebruik van uw handen. Om te voorkomen dat u uw handen verwond bij de werkzaamheden is het verstandig om uw handen goed te beschermen. Gelukkig kan het beschermen van uw handen eenvoudig gebeuren met behulp van tuinhandschoenen. In ons assortiment vindt u tuinhandschoenen in verschillende kleuren en van verschillende materialen. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Alle soorten en maten werkhandschoenen

De tuinhandschoenen in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Ook heeft u de keuze uit handschoenen die bestemd zijn tegen stoffen zoals olie. Naast het beschermen van uw handen zijn tuinhandschoenen erg fijn als u in de kou aan het werk moet in de tuin. Speciaal daarvoor hebben wij werkhandschoenen bestemd tegen koude temperaturen in de winter. 

Ademende tuinhandschoenen

Het is erg vervelend als u hard aan het werk bent en uw handen raken bezweet van de werkhandschoenen. Dit werkt niet prettig en gaat irriteren. Speciaal hiervoor zijn er ademende werkhandschoenen ontwikkeld. Ook dit type bieden wij voordelig aan in ons assortiment.