9.0 / 10

Handstrooier

Handstrooiers zijn breed inzetbaar en maken het u gemakkelijker strooigoed gelijkmatig te verspreiden. U stopt uw strooigoed in het reservoir en bent klaar om te strooien. De handstrooiers zijn geschikt voor verschillende soorten strooigoed. Handstrooiers kunnen gebruikt worden bij het strooien van onder andere mest en kalk. In ons assortiment bieden wij handmatige en automatische handstrooiers aan. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom handstrooiers?

Handstrooiers maken het u erg gemakkelijk om strooigoed te verspreiden. De handstrooiers zijn voorzien van een doseersysteem welke u hadnmatig kunt instellen. Dankzij het doseersysteem weet u zeker dat u het strooigoed gelijkmatig verspreid en dat het op alle gewenste plaatsen terechtkomt. Per handstrooier verschilt het welke materialen met de handstrooier verspreid kunnen worden. De handstrooiers zijn in ieder geval geschikt voor het verspreiden van onderstaande producten:

  • Mest
  • Kalk
  • Zand
  • Split
  • Strooizout 

Naast de genoemde voordelen is het ook prettig dat u geen vieze handen krijgt bij het strooien van bijvoorbeeld zout of mest. 

Automatische handstrooiers

Naast handmatige handstrooiers bieden wij ook automatische handstrooiers aan. Automatische handstrooiers verspreiden de korrels nog gelijkmatiger dan een handmatige strooier. Een automatische handstrooier werkt op batterijen en de strooibreedte kan worden ingesteld. 

Bekijk ons aanbod handstrooiers en bekijk de specificaties per handstrooier. Handstrooiers zijn voordelig en snel te bestellen bij Tuinartikeltotaal.