Harken

Op het gebied van harken zijn er harken voor verschillende doeleinden. Er zijn bijvoorbeeld harken om vuil uit het gazon te verwijderen, harken die bedoeld zijn om grind te harken, harken speciaal voor aarde, bladharken en veel meer. Naast het verschil in type worden de harken ook aangeboden met verschillende hoeveelheiden tanden. Hoe meer tanden een hark heeft, des te beter de hark fijn afval kan meenemen. 

In ons assortiment vindt u harken van bekende merken zoals Gardena en Talen Tools. Bekijk het ruime assortiment harken van Tuinartikeltotaal en bestel de hark die u nodig heeft eenvoudig en voordelig bij Tuinartikeltotaal. 

Filter

Producten 1-32 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. WOLF GARTEN DS-M 19 HARK, ENG VERTAND WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN DS-M 19 HARK, ENG VERTAND
  Regular Price € 12,95 Special Price € 11,66
 2. WOLF GARTEN UE-M BLADHARK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN UE-M BLADHARK
  € 22,95
 3. WOLF GARTEN UF-M BLADHARK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN UF-M BLADHARK
  Regular Price € 18,95 Special Price € 17,06
 4. WOLF GARTEN UI-M MULTIHARK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN UI-M MULTIHARK
  Regular Price € 13,95 Special Price € 12,56
 5. WOLF GARTEN DR-M 3-IN-1 HARK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN DR-M 3-IN-1 HARK
  Regular Price € 26,95 Special Price € 24,26
 6. BLADHARK BULLDOG 20 TANDS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BLADHARK BULLDOG 20 TANDS
  € 39,95
 7. BLADHARK BULLDOG 8 TANDS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BLADHARK BULLDOG 8 TANDS
  € 32,50
 8. ROZENHARK VERZINKT WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROZENHARK VERZINKT
  € 14,50
 9. BLADHARK FISKARS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BLADHARK FISKARS
  € 9,10
 10. CULTIVATOR MET STEEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  CULTIVATOR MET STEEL 150CM
  € 11,95
Filter

Producten 1-32 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten harken

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten harken aan, geschikt voor verschillende gronden. De harken zijn bedoeld om uw tuin netjes te houden en kunnen ook gebruikt worden bij het inzaaien. Zo kan er van tevoren met een hark voor worden gezorgd dat de aarde voorzien wordt van kuiltjes zodat de zaden goed in de grond terecht komen. De verschillende harken die wij aanbieden zijn de volgende. 

Bladhark

Bladharken zijn ideaal voor het opruimen van herfstbladeren in uw tuin. De bladharken zijn beschikbaar met verschillende aantallen tanden, van 8 tot 22 tanden. Hoe meer tanden een bladhark heeft, hoe gemakkelijker kleinere bladeren kunnen worden opgeruimd. Ook zijn de bladharken beschikbaar in verschillende materialen zoals hout, metaal en kunststof.  

Grindhark

Dit type hark is speciaal ontwikkeld voor het harken van grind. De tanden van de hark zijn kort maar erg stevig en de tanden zijn in de juiste hoek geplaatst zodat grind zowel vooruit als achteruit eenvoudig te harken is. Bij het ontwerp van de tanden is er rekening mee gehouden dat de tanden ver genoeg uit elkaar staan zodat er geen grind tussen blijft haken. 

Gazonhark

Met een gazonhark kunt u vuil en dode grasresten eenvoudig uit uw gazon verwijderen. Kenmerken van de gazonhark zijn dat deze hark vaak wat breder zijn en dat de tanden dicht op elkaar zitten. Doordat de tanden dicht op elkaar zitten is het eenvoudiger om dode grasresten en ander klein vuil uit het gazon te verwijderen. Onze gazonharken zijn beschikbaar inclusief en exclusief steel. Voor het aanschaffen van geschikte stelen kunt u ook terecht bij Tuinartikeltotaal. 

Tuinhark

Tuinharken zijn universeel inzetbaar en komen voor in verschillende vormen en maten. Dit type hark is vooral geschikt voor het aanharken van perkjes en bij elkaar harken van grove stukken grond. Tuinharken zijn in de meeste gevallen uitgerust met 10 tot 12 tanden.  

Tuinkrabber

Tuinkrabbers komen voor in twee verschillende soorten, namelijk voegenkrabbers en tuinkrabbers. Met een tuinkrabber kunt u eenvoudig de grond beluchten en eventueel onkruid verwijderen. Met een voegenkrabber is het zeer eenvoudig om voegen te ontdoen van mos. Het komt vaak voor dat tussen tegels grote hoeveelheden mos ontstaat wat er niet netjes uitziet. Met een voegenkrabber is dit eenvoudig te verwijderen en ziet uw tuin er snel weer netjes uit.  

Verticuteerhark

Met een verticuteerhark is de viltlaag die op uw gazon ontstaat eenvoudig te verwijderen. Een viltlaag zorgt ervoor dat uw gras beschermd is tegen hitte en vochtverlies. Echter, als de viltlaag te dik wordt kan uw gazon verstikken en dit kan ervoor zorgen dat het gras afsterft en er bruine vlekken in uw gazon ontstaan. Wanneer u 1 tot 2 keer per jaar uw gazon verticuteert kan dit eenvoudig voorkomen worden. Naast het verwijderen van de viltlaag zorgt her verticuteren er ook voor dat mos en onkruid uit uw gazon verwijderd wordt.