8.9 / 10

Bladharken

Bladharken zijn ideaal voor het opruimen van dode bladeren en ander tuinafval. Onze bladharken zijn verkrijgbaar van metaal, kunststof en bamboe. Ook verschilt het aantal tanden van de bladhark waarmee wordt bepaald of er grof of fijn tuinafval wordt geharkt. Uiteraard zijn onze bladharken leverbaar tegen de scherpste prijzen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aanbod bladharken

Tuinartikel Totaal biedt kwalitatief hoogwaardige bladharken met stalen tanden (8-tands of 20-tands), welke ook geschikt zijn om op hardere ondergronden te harken, en fiskars bladharken met kunststof tanden. Deze zijn ook leverbaar zonder steel. Van het merk Wolf Garten hebben we bladharken met elastische, verstelbare tanden. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van diverse combisystemen, welke geschikt zijn voor het verwijderen van zowel fijn als grof vuil. Zo heeft u één bladhark voor verschillende toepassingen. Voor de bladharken die zonder steel worden geleverd kunt u uiteraard wel een losse steel voor tuingereedschap mee bestellen. Dit is gunstig omdat u dan de juiste steellengte voor uw lichaamslengte kunt bestellen en zo uw rug kunt ontlasten.

Bladhark kopen

Een bladhark kopen doet u tegenwoordig gewoon online, bij Tuinartikel Totaal! Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Profiteer van onze mooie bladharkaanbiedingen en bestel vandaag nog een nieuwe bladhark in de online shop van Tuinartikel Totaal! Wij streven ernaar al onze klanten een optimale service te verlenen. Dus mocht u nog vragen hebben over het bestellen van een bladhark of over één van onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers beschikken over een ruime kennis en ervaring op het gebied van tuingereedschap en staan u graag te woord!