8.9 / 10

Gazonharken

Met behulp van een gazonhark kunt u uw gazon vrijmaken van pas gemaaid gras en ander licht tuinafval. Een gazonhark is voorzien van meerdere kleine tanden die dicht op elkaar geplaatst zijn, hierdoor neemt hij alle kleine stukjes afval mee en ziet uw gazon er weer stralend uit. Een gazonhark is ook ideaal om uw tuinpad en plantsoen te ontdoen van licht afval. Maak een keuze uit onze diverse scherp geprijsde gazonharken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Uw gazon onderhouden met een gazonhark

Om uw gazon te laten stralen is het belangrijk dat u deze goed onderhoud. Met een gazonhark is het zeer gemakkelijk om uw gazon te onderhouden. Hiermee verwijdert u gemaaid gras en ander licht tuinafval dat schade kan veroorzaken aan uw gazon. Bovendien bestaat de kans dat uw gazon stikt als er veel afval op ligt.

Verschillende soorten gazonharken

In ons assortiment speciale gazonharken vindt u verschillende typen. Om ruimte in uw schuur te bewaren zijn er handige combisystemen verkrijgbaar waardoor u slechts één steel hoeft aan te schaffen voor meerdere tuingereedschappen. U klikt het benodigde gereedschap aan de steel en u kunt meteen aan de slag. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook gazonharken met vaste steel. Het voordeel van de gazonharken met steel is dat deze goedkoper zijn, maar nemen meer ruimte in uw schuur in beslag. 

Gazonhark kopen bij Tuinartikeltotaal

Bij ons koopt u een gazonhark tegen de scherpste prijs. Heeft u vragen over specifieke eigenschappen van onze gazonharken of heeft u een algemene vraag over onze harken? Neem dan gerust contact met ons op