8.9 / 10

Tuinharken

Een tuinhark is breed inzetbaar en vooral geschikt voor het harken van plantsoenen en perken of om grond bij elkaar te harken. Onze tuinharken zijn verkrijgbaar met 10, 12 of 14 tanden en gebogen of ongebogen harken. Ook voor kinderen hebben wij kleine kinderhaken waarmee de kleine tuinmannen aan de slag kunnen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Groot aanbod tuinharken

Tuinartikel Totaal biedt u verschillende universele tuinharken met 10, 12 of 14 rechte tanden en een mooie essenhouten steel. Deze tuinharken zijn uitstekend geschikt voor het aanharken van perkjes of het bijeenharken van grond. Ook kunt u bij ons terecht voor bamboeharken waarmee u tuinafval gemakkelijk bij elkaar harkt. Bent u opzoek naar een stevigere tuinhark? Kies dan voor een metalen tuinhark.

Tuinharken van betrouwbare merken

In ons assortiment vindt u tuinharken van bekende en betrouwbare merken zoals Kooymans en Talen Tools. De tuinharken van deze merken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een tuinhark met rechte tanden of gebogen tanden en verschillende lengtes in stelen. Koop een betrouwbare tuinhark voordelig bij Tuinartikeltotaal.

Tuinhark kopen

Een nieuwe tuinhark kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. U profiteert geregeld van mooie tuinhark aanbiedingen en daarbij kunt u zelf bepalen voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Heeft u nog vragen over tuinharken of over één van onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!