8.9 / 10

Tuinkrabbers

Bij Tuinartikel Totaal kunt u terecht voor diverse krabbers, waaronder tuinkrabbers (ideaal voor het losmaken of beluchten van de grond), voegenkrabbers (voor het verwijderen van gras, mos en onkruid tussen tegels en bakstenen) en ijskrabbers (voor het ijsvrij maken van bevroren autoruiten). Maak het verwijderen van onkruid gemakkelijk en bestel uw tuinkrabber voordelig online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diverse tuinkrabbers

Ons aanbod tuinkrabbers is zeer breed en divers. Er zijn handkrabbers en krabbers op steel waardoor gemakkelijk vanuit een staande positie het onkruid in uw tuin kunt verwijderen. Per tuinkrabber verschilt het waarvoor hij bedoeld is. Er zijn tuinkrabbers geschikt voor voegen, voor uw tuinperk en voor het verwijderen van ijs

Stevige en gebruiksvriendelijke tuinkrabbers

Met de stevige tuinkrabbers van bekende merken zoals Wolf Garten en Gardena bent u verzekerd van een goede tuinkrabber. Kies de tuinkrabber die het beste op uw situatie van toepassing is en bestel deze vandaag nog voordelig bij Tuinartikel Totaal. Mocht u nog vragen hebben over het bestellen van een handkrabber of over één van onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers beschikken over een ruime kennis en ervaring op het gebied van tuingereedschap en staan u graag te woord!