8.9 / 10

Verticuteerhark

Het onderhoud van uw gazon betekend niet alleen het gras maaien, maar ook twee keer per jaar verticuteren. Door uw gazon te verticuteren ontdoet u het van mos en ander onkruid. Dit kunt u handmatig doen met een verticuteerhark. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gazon verticuteren

Om een gazon gezond te houden moet deze 2 keer per jaar gereinigd worden van mos en onkruid. Dit kan gemakkelijk gedaan worden met behulp van een verticuteerhark. Ons assortiment bestaat uit verschillende verticuteerharken van merken zoals Gardena en Wolf Garten. De verticuteerharken worden met de hand aangedreven en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten met en zonder wielen. Naast reguliere verticuteerharken kunt u ook kiezen voor een verticuteerroller. Heeft u een groot gazon? Dan is de aanschaf van een verticuteermachine zeker het overwegen waard.

Verschillende soorten verticuteerharken

Om het verticuteren van uw gazon gemakkelijk te maken hebben wij exemplaren met wielen. De wielen zorgen ervoor dat het bedienen van de hark minder zwaar is waardoor uw lichaam minder belast wordt. Ook vindt u in ons assortiment verticuteerharken zonder steel. Deze zijn te koppelen aan een geschikte universele steel waar meerdere gereedschappen aan te koppelen zijn. Dit zorgt ervoor dat u meer ruimte overhoud in uw schuur en is bovendien erg fijn werken.

Verticuteerhark kopen

Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. U kiest zelf de betaalmethode die u het prettigst vindt (iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours). Indien u nog vragen heeft over een verticuteerhark kopen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord!