8.9 / 10

Kindergereedschap

Speciaal voor de jongste hoveniers hebben wij een selectie gemaakt met tuingereedschap dat zij met plezier kunnen gebruiken. Kinderen spelen vaak graag buiten en helpen papa en mama graag bij het onderhoud van de tuin. Dat is voor u als ouder niet alleen gezellig, uw kinderen leren er ook nog eens veel van.

Met behulp van onze selectie tuingereedschap voor kinderen kunt u uw kinderen met een gerust hart laten helpen in de tuin. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

 1. TALEN TOOLS MINI SCHEP WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS MINI SCHEP
  Normale prijs € 7,99 Speciale prijs € 5,99
 2. TALEN TOOLS MINI GAZONHARK METAAL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS MINI GAZONHARK METAAL
  Normale prijs € 7,99 Speciale prijs € 5,99
 3. TALEN TOOLS MINI TUINHARK KUNSTSTOF WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS MINI TUINHARK KUNSTSTOF
  Normale prijs € 5,50 Speciale prijs € 4,50
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Selectie kindergereedschap

Ons assortiment kindergereedschap bestaat uit verschillende soorten gereedschappen. Bij het selecteren van de gereedschappen is rekening gehouden met de veiligheid van de jonge gebruiker van het gereedschap. Zo bestaat het assortiment enkel uit simpele gereedschappen zoals schepjes, harkjes en bezempjes. De tuingereedschappen zijn van klein formaat zodat kinderen er gemakkelijk mee om kunnen gaan.

Buitenspeelgoed

Naast echt gereedschap bieden wij ook buitenspeelgoed voor in de tuin. Het speelgoed is gebaseerd op zwaarder gereedschap maar is gebouwd als speelgoed zodat kinderen kunnen doen alsof zij met serieus tuingereedschap aan het werk zijn. Zo vindt u in ons assortiment een grasmaaier voor kinderen. De grasmaaier is van kunststof en maakt een knetterend geluid wanneer de wielen draaien: het geluid van een draaiende motor. Kinderen beleven urenlang speelplezier terwijl ze u gezelschap houden bij het onderhouden van de tuin.