9.0 / 10

Schoppen & spades

Een schop is handig tuingereedschap wanneer u graafwerkzaamheden moet uitvoeren, of wanneer er zand, grond of soortgelijk materiaal verplaatst moet worden. We maken onderscheid tussen verschillende soorten schoppen: een bats heeft een gebogen steel en is speciaal gemaakt om mee te scheppen; een spade is bedoeld om de grond mee om te spitten; schepjes hebben een korte steel en zijn bedoeld voor één hand. En daar zijn er natuurlijk nog meer variaties op, zoals sneeuwscheppen, betonscheppen en bloemschepjes.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. POLET PROF KABELSPADE ZH 320/135 2V EPOXY T-ST 75CM   WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    POLET PROF KABELSPADE ZH 320/135 2V EPOXY T-ST 75CM
    Normale prijs € 81,75 Speciale prijs € 74,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Schoppen en spades

Ons assortiment schoppen en spades is zeer breed waardoor wij u kunnen verzekeren van het type schop of spade dat u nodig heeft. Om te achterhalen welk type spade of schop u nodig heeft is het verstandig om te weten waar elk type voor gebruikt kan worden. De typen die wij in ons assortiment voeren zijn de volgende:

Verder kunt u bij ons terecht voor losse schopstelen, welke leverbaar zijn in verschillende lengtes, in een rechte, een gebogen en een sterk gebogen variant. Ook bieden wij de oplossing als de steel van uw huidige schop of spade is afgebroken. Bij Tuinartikeltotaal vindt u namelijk een breed aanbod losse stelen voor de spades en schoppen, welke leverbaar zijn in verschillende lengtes, in een rechte, een gebogen en een sterk gebogen variant:

Willen de kids ook graag meehelpen in de tuin? Dan hebben wij voor hen mooie lichte kinderschoppen waar ze goed mee uit de voeten kunnen!

Juiste schop of spade kiezen

De schoppen en spaden zijn allen voorzien van een stalen blad waardoor deze erg stevig zijn en niet snel zullen buigen. Het is wel verstandig rekening te houden met het doel waar de schop of spade voor gemaakt is. Zo is een ballastschop niet geschikt om stevige gronden af te steken. Dankzij het grote blad is de ballastschop erg geschikt voor het verplaatsen van grote hoeveelheden in een beweging. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van graan, veevoer of sneeuw.

Wanneer u van plan bent harde gronden te bewerken is een schop de beste oplossing. Met een schop of bats kunt u eenvoudig stukken grond recht afsteken en is over het algemeen voorzien van een scherp blad waardoor het nog gemakkelijker is stevige stukken grond af te steken. Sommige modellen zijn voorzien van een speciale rand aan de bovenkant waardoor u op het blad kunt gaan staan om hem de grond in te krijgen. De batsen en schoppen zijn beschikbaar in verschillende groottes en inclusief of exclusief steel. 

Schop kopen

Een nieuwe schop kopen? Dat doet u gewoon online, bij Tuinartikel Totaal! Bij ons bepaalt u zelf voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Daarbij bent u, dankzij het Thuiswinkel Waarborg, altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online shoppen. Heeft u nog vragen over het bestellen van een schop of over één van onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!