Schoppen & spades

Een schop is handig tuingereedschap wanneer u graafwerkzaamheden moet uitvoeren, of wanneer er zand, grond of soortgelijk materiaal verplaatst moet worden. We maken onderscheid tussen verschillende soorten schoppen: een bats heeft een gebogen steel en is speciaal gemaakt om mee te scheppen; een spade is bedoeld om de grond mee om te spitten; schepjes hebben een korte steel en zijn bedoeld voor één hand. En daar zijn er natuurlijk nog meer variaties op, zoals sneeuwscheppen, betonscheppen en bloemschepjes.

Items 1 to 20 of 36 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 20 of 36 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Aanbod schoppen

Wij leveren verschillende soorten schoppen van kwaliteitsmerken zoals Kooymans. Hierbij kunt u denken aan onder andere ballastschoppen en steekbatsen met en zonder steel. Verder kunt u bij ons terecht voor losse schopstelen, welke leverbaar zijn in verschillende lengtes, in een rechte, een gebogen en een sterk gebogen variant. Willen de kids ook graag meehelpen in de tuin? Dan hebben wij voor hen een mooie lichte kinderschop waar ze goed mee uit de voeten kunnen! Naast schoppen leveren wij ook een ruim assortiment aan spades, schoffels en hakken, harken en ander handgereedschap voor de tuin.

Schop kopen

Een nieuwe schop kopen? Dat doet u gewoon online, bij Tuinartikel Totaal! Bij ons bepaalt u zelf voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Daarbij bent u, dankzij het Thuiswinkel Waarborg, altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online shoppen. Heeft u nog vragen over het bestellen van een schop of over één van onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!