9.0 / 10

Schopsteel

Het is erg vervelend maar komt vaak voor: de steel van de schop breekt af waardoor hij niet meer te gebruiken is. Dit kan komen doordat er simpelweg te veel kracht op de steel is komen te staan, maar ook omdat de schop buiten heeft gestaan waardoor de houten steel door het weer is aangetast. Bij Tuinartikeltotaal kunt u terecht voor een nieuwe schopsteel. In ons assortiment heeft u de keuze uit rechte en gebogen stelen van verschillende lengtes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gebogen of rechte schopsteel

In ons assortiment vindt u gebogen en rechte schopstelen. Het voordeel van een gebogen steel is dat deze een stuk steviger is dan een rechte steel. De steel wordt gebogen met behulp van waterdamp. Hierdoor trekken de nerven in het hout krom wat er voor zorgt dat de steel bijna onbreekbaar maar flexibel is. Als u de voorkeur heeft voor een rechte schopsteel kunt u ook terecht bij Tuinartikeltotaal.

Schopstelen in verschillende lengtes

Zowel de gebogen als de rechte stelen in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende lengtes. De lengte die u nodig heeft is afhankelijk van uw lichaamslengte en persoonlijke voorkeur. Wij leveren stelen van 85cm, 95cm, 100cm en 110cm.