9.0 / 10

Spadesteel

De steel van een spade is helaas kwetsbaarder dan het blad zelf, het komt dan ook regelmatig voor dat de steel van een spade breekt. Het is dan niet nodig om een gehele nieuwe spade te kopen. Bij Tuinartikeltotaal kunt u kiezen uit een breed assortiment spadestelen. Maak een keuze uit de verschillende lengtes & types en bestel voordelig uw spadesteel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ingefreesde spadesteel met of zonder fiber kern

Bij het kopen van een spadesteel heeft u de keuze uit een ingefreese spadesteel en een ingefreesde spadesteel met een fiber kern. Het infreen van een spadesteel zorgt ervoor dat het blad en de steel netjes bij elkaar aansluiten. Als u een spadesteel met fiber kern kiest kunt u er zeker van zijn dat de steel niet zal breken. De fiberkern zorgt voor extra stevigheid waardoor de spade gebruikt kan worden voor zwaar werk.

Verschillende lengtes spadestelen

De spadestelen in ons assortiment worden aangeboden in verschillende lengtes. Bij Tuinartikeltotaal heeft u de keuze uit een steel van de volgende lengtes:

  • 75cm
  • 80cm
  • 85cm
  • 90cm
  • 100cm

De lengte die het beste bij u past is fhankelijk van uw lichaamslengte en uw persoonlijke voorkeur. 

Klinknagels

Om de steel te bevestigen aan het blad leveren wij ook klinknagels. Met een klinknagel bevestigd u het blad snel en stevig aan de steel. De klinknagels in ons assortiment hebben een lengte van 50mm of 40mm.