9.0 / 10

Steekbats

Een steekbats heeft een groot blad waardoor hij zeer geschikt is voor het verplaatsen van grote hoeveelheden grond of ander materiaal. In ons assortiment vindt u steekbatsen inclusief steel, maar ook exclusief steel. Het kan voor komen dat het blad van uw steekbats beschadigd raakt omdat er te zware materialen worden opgepakt of op een andere manier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Steekbats met steel

Als u een steekbats met steel zoekt heeft u de keuze uit een gebogen steel of een rechte steel. Het voordeel van een gebogen steel is dat deze sterker is dan een rechte steel. De gebogen steel is blootgesteld aan een grote hoeveelheid waterdamp waardoor ze eenvoudiger te buigen zijn. 

Steekbats zonder steel

Het is bij ons ook mogelijk om een steekbats zonder steel te kopen. Het kan voorkomen dat u hard aan het werk bent met uw steekbats en dat het blad beschadigd raakt. Vaak is de steel van de steekbats dan nog in orde en kan nog gebruikt worden. Daarvoor bieden wij de steekbatsen ook aan zonder steel. Om de steekbats aan de steel te bevestigen hoeft u enkel een schroef of een spijker door het voorgeboorde gat in het blad te plaatsen, erg eenvoudig.