9.0 / 10

Steekschop

Een steekschop is ideaal voor het omwoelen van grond, uitsteken van grond en andere graafwerkzaamheden mee te verrichten. Het blad van een steekschop is gesmeed uit één stuk waardoor hij zeer stevig is en lang meegaat. De steekschoppen in ons assortiment worden standaard met een steel geleverd zodat u er meteen mee aan de slag kunt. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een steekschop is zeer breed inzetbaar

Omdat een steekschop zeer stevig is kan hij voor veel doeleinden gebruikt worden. De meeste steekschoppen zijn voorzien van een opstap waardoor u met behulp van uw voeten extra veel kracht op de schop kunt zetten. Dat is erg handig bij bijvoorbeeld het uitsteken van planten of het afgraven van een harde kleigrond. Als u van plan bent om meer grond te verplaatsen dan het loshalen van grond en doorsteken van wortels, dan kunt u beter gebruik maken van een steekbats of een spade.

Steekschop voor kinderen

Vinden uw kinderen het erg leuk om mee te helpen bij graafwerkzaamheden maar zijn ze nog te jong om met een echte schop aan de slag te gaan? Ook daarvoor heeft Tuinartikeltotaal het passende materiaal. In ons assortiment vindt u twee schoppen geschikt voor kinderen. De kinderspades zijn 75cm waardoor kinderen er gemakkelijk mee aan de slag kunnen.