9.0 / 10

Tuinscheppen

Een tuinschep is ideaal tuingereedschap wanneer u in de tuin of op het balkon planten of bloemen moet (ver)planten. Maar u kunt een tuinschep natuurlijk ook gebruiken voor het verplaatsen van zand, grond of compost, voor het schoonmaken van de kattenbak en nog veel meer. Een tuinschepje is eigenlijk onmisbaar!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aanbod tuinscheppen

Als specialist op het gebied van tuingereedschap en tuinartikelen biedt Tuinartikel Totaal u een ruim en zorgvuldig samengesteld assortiment met tuinscheppen. Of u nu op zoek bent naar een universele tuinschep die u voor diverse werkzaamheden kunt gebruiken, een bloemenschepje, een kinderschep of een combisystem schep met een afneembaar handvat, bij Tuinartikel Totaal vindt u een groot aanbod. Wij leveren uitsluitend tuinscheppen van merken zoals Wolf Garten en Gardena; daarmee bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinschep die lang mee gaat! Is een tuinschep toch iets te klein, kijkt u dan in ons assortiment schoppen. Verder leveren wij ook spades, tuinfrezen, schoffels en ander handgereedschap voor in de tuin. 

Tuinschep kopen

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een nieuwe tuinschep kopen doet u heel eenvoudig online, in de webshop van Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons van vele voordelen: een uitstekende service, betrouwbaar online winkelen met het Thuiswinkel Waarborg en veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze. U hoeft voortaan dus niet meer de deur uit voor de aanschaf van een nieuwe tuinschep! Wij leveren zowel in Nederland als in België. Indien u nog vragen heeft over een tuinschep kopen of over één van onze andere artikelen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!