8.9 / 10

Tuinvorken

Tuinvorken zijn breed inzetbaar. Oorspronkelijk is een tuinvork bedoeld voor het bewerken van zware kleigrond waar met een schop of spade niet voldoen. Wanneer het niet mogelijk is om met een spade of schop de kleigrond te bewerken biedt een tuinvork de ideale oplossing. De tuinvork maakt het mogelijk de grond eenvoudig los te woelen. Omdat tuinvorken vaak ook gebruikt worden voor het verwijderen van onkruid vindt u in deze categorie ook diverse gereedschappen voor het verwijderen van onkruid. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuinvorken en onkruidstekers

Tuinvorken zijn in eerste instantie bedoeld voor het loswoelen van de grond. Vaak wordt de tuinvork ook gebruikt voor het verwijderen van onkruid uit de grond. Zeker bij brede borderranden is de tuinvork een effectief middel voor het verwijderen van onkruid. Daarom vindt u in ons assortiment tuinvorken ook diverse middelen voor het verwijderen van onkruid.  

Voor het verwijderen van onkruid bieden wij ook speciale onkruidstekers die het u erg gemakkelijk maken om onkruid uit te steken. Met behulp van de onkruidsteker met verlengstuk hoeft u uw knieën en rug niet te belasten en krijgt u geen vieze handen. Ook de onkruidstekers zonder verlengstuk zijn erg effectief en stellen u in staat onkruid tot aan de wortel te verwijderen. Het voordeel van onkruid tot aan de wortel verwijderen is dat het onkruid dan niet snel terugkeert en u het proces niet vaak hoeft te herhalen.