9.0 / 10

Tuinvorken

Tuinvorken zijn breed inzetbaar. Oorspronkelijk is een tuinvork bedoeld voor het bewerken van zware kleigrond waar met een schop of spade niet voldoen. Wanneer het niet mogelijk is om met een spade of schop de kleigrond te bewerken biedt een tuinvork de ideale oplossing. De tuinvork maakt het mogelijk de grond eenvoudig los te woelen. Omdat tuinvorken vaak ook gebruikt worden voor het verwijderen van onkruid vindt u in deze categorie ook diverse gereedschappen voor het verwijderen van onkruid. 

Filter

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GARDENA ONKRUIDSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA ONKRUIDSTEKER
  € 9,99
 2. GARDENA ONKRUIDSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA ONKRUIDSTEKER 110 CM
  Regular Price € 39,99 Special Price € 23,95
 3. PAARDENSTALVORK MET STEEL
  PAARDENSTALVORK MET STEEL
  € 16,00
 4. TALEN TOOLS ONKRUIDSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS ONKRUIDSTEKER
  € 17,95
 5. WOLF GARTEN IW-M DISTELSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN IW-M DISTELSTEKER
  Regular Price € 17,95 Special Price € 16,16
 6. WOLF GARTEN KS-M ONKRUIDSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN KS-M ONKRUIDSTEKER
  Regular Price € 14,95 Special Price € 13,46
Filter

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinvorken en onkruidstekers

Tuinvorken zijn in eerste instantie bedoeld voor het loswoelen van de grond. Vaak wordt de tuinvork ook gebruikt voor het verwijderen van onkruid uit de grond. Zeker bij brede borderranden is de tuinvork een effectief middel voor het verwijderen van onkruid. Daarom vindt u in ons assortiment tuinvorken ook diverse middelen voor het verwijderen van onkruid.  

Voor het verwijderen van onkruid bieden wij ook speciale onkruidstekers die het u erg gemakkelijk maken om onkruid uit te steken. Met behulp van de onkruidsteker met verlengstuk hoeft u uw knieën en rug niet te belasten en krijgt u geen vieze handen. Ook de onkruidstekers zonder verlengstuk zijn erg effectief en stellen u in staat onkruid tot aan de wortel te verwijderen. Het voordeel van onkruid tot aan de wortel verwijderen is dat het onkruid dan niet snel terugkeert en u het proces niet vaak hoeft te herhalen.