9.0 / 10

Onkruidgereedschap

Onkruid lijkt soms nog sneller te groeien dan dat u het bij kunt houden. Het verwijderen ervan is niet iedereen zijn favoriete bezigheid en daarom is het fijn om over het juiste gereedschap te beschikken. Met het beste gereedschap kunt u het onkruid op de juiste manier verwijderen zodat het voorlopig niet terugkomt. Ons assortiment onkruidgereedschap biedt de oplossing voor het efficiënt verwijderen van onkruid. 

Filter

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GESMEDE SCHREPEL 10 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GESMEDE SCHREPEL 10 CM
  € 27,50
 2. GESMEDE SCHREPEL 12 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GESMEDE SCHREPEL 12 CM
  € 28,00
 3. GESMEDE SCHREPEL 14 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GESMEDE SCHREPEL 14 CM
  € 28,50
 4. TALEN TOOLS ONKRUIDSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS ONKRUIDSTEKER
  € 18,95
 5. VOEGENBORSTEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  VOEGENBORSTEL
  € 3,95
 6. VOEGENBORSTEL MET STEEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  VOEGENBORSTEL MET STEEL
  € 7,50
 7. VOEGENKRABBER MET STEEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  VOEGENKRABBER MET STEEL
  € 9,95
Filter

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten onkruidgereedschap

Ons assortiment bestaat uit verschillende gereedschappen voor het verwijderen van onkruid. Ieder type gereedschap is geschikt voor voor een bepaalde soort onkruid en vereist een andere techniek. Ons assortiment onkruidgereedschap bestaat onder andere uit de volgende gereedschappen: 

Soorten onkruidgereedschap toepassen

Voor het verwijderen van dikke lagen mos tussen uw tegels kunt u het best een voegenkrabber of een voegenborstel gebruiken. De schrepels zijn geschikt voor het verwijderen van onkruid uit aarde zoals uw bloemperk. Met een distelsteker kunt u distels en ander onkruid verwijderen en een onkruidsteker maakt het mogelijk onkruid te verwijderen zonder dat u daarvoor uw rug hoeft te belasten.  

Onkruidgereedschap met steel

Niet alle onkruidgereedschappen in ons assortiment zijn voorzien van een steel. Bij bepaalde gereedschappen is het wel mogelijk een steel aan te sluiten. Met eens steel wordt het onkruid verwijderen nog gemakkelijker en belast u uw rug en knieën zo min mogelijk. Bekijk voor het aanschaffen van een losse steel ons assortiment losse stelen voor tuingereedschap.