9.0 / 10

Onkruidborstel

Heeft u last van mos of onkruid dat tussen uw tuintegels, of de vlonders van uw terras doorgroeit? Of kunt u de oprit nauwelijks nog zien door al het groen dat er tussen de tegels door komt? Dan kunt u een onkruidborstel gebruiken om het onkruid en/of het mos weg te borstelen. Onkruidborstels zijn voorzien van zeer harde haren (meestal gemaakt van staaldraad) en zijn verkrijgbaar met of zonder steel. Bij sommige onkruidborstels zit er ook een krabhakje aan de borstel bevestigd, om hardnekkig onkruid mee los te wrikken.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

 1. WOLF GARTEN FB-ME NAVULSET VOOR VOEGENBORSTEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN DUOPACK FB-ME NAVULSET VOOR VOEGENBORSTEL
  Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 8,99
 2. TALEN TOOLS ONKRUIDBORSTEL BLISTER 3 STUKS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS ONKRUIDBORSTEL BLISTER 3 STUKS
  Normale prijs € 8,99 Speciale prijs € 6,99
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

Onkruidborstels met en zonder steel

In ons assortiment vindt u onkruidborstels met en zonder steel. De onkruidborstels zonde steel zijn aan te sluiten aan een steel die u apart aanschaft. De voegenborstels van Gardena en Wolf Garten zijn aan te sluiten op een kunststof steel via een eenvoudig kliksysteem. Naast de kunststof borstels van Gardena en Wolf Garten leveren wij ook houten voegenborstels van Talen Tools. Ook deze zijn met en zonder steel verkrijgbaar zodat u de borstel kan vervangen als hij versleten is en hoeft u niet meteen een neiuwe steel aan te schaffen.

Effectief mos en onkruid verwijderen

De voegenborstels in ons assortiment zijn gemaakt van staaldraad. Dankzij het staaldraad zijn onkruid en mos gemakkelijk te verwijderen en bent u meteen van de groene voegen in uw tuin af. Gardena levert naast voegenborstels van staaldraad ook voegenborstels gemaakt van polypropyleen welke net als staaldraad erg stevig zijn en de voegen tussen uw tuintegels gemakkelijk schoon krijgen.