Onkruidborstel

Heeft u last van mos of onkruid dat tussen uw tuintegels, of de vlonders van uw terras doorgroeit? Of kunt u de oprit nauwelijks nog zien door al het groen dat er tussen de tegels door komt? Dan kunt u een onkruidborstel gebruiken om het onkruid en/of het mos weg te borstelen. Onkruidborstels zijn voorzien van zeer harde haren (meestal gemaakt van staaldraad) en zijn verkrijgbaar met of zonder steel. Bij sommige onkruidborstels zit er ook een krabhakje aan de borstel bevestigd, om hardnekkig onkruid mee los te wrikken. Met een onkruidborstel kunt u snel en efficiënt van uw onkruid afkomen zonder dat u gif hoeft te gebruiken.

10 Item(s)

per pagina

10 Item(s)

per pagina

Soorten onkruidborstels

Of u nu op zoek bent naar een onkruidborstel met steel, losse onkruidborstels of vlonderborstels, bij Tuinartikel Totaal vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren uitsluitend onkruidborstels van kwaliteitsmerken zoals Talen Tools en Kooymans. Zo weet u zeker dat u een goed product in huis haalt!

Naast onkruidborstels vindt u in onze online shop nog meer producten voor onkruidbestrijding. Hierbij kunt u denken aan voegenborstels, voegenkrabbers, schoffels, hakken, cultivators, onkruidstekers en tuinfrezen.

Onkruidborstel kopen

Een nieuwe onkruidborstel kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. U profiteert altijd van een voordelige onkruidborstel prijs en daarbij kunt u zelf bepalen voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Heeft u nog vragen over onkruidborstels of over één van onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!