Schrepel

Een schrepel is handgereedschap voor de tuin, dat speciaal gemaakt is voor het wieden van onkruid. Het is feitelijk een kleine variant op de schoffel of hak. Dankzij de scherpe, asymmetrische punt van de schrepel kunt u ook dieper zittend onkruid gemakkelijk los schoffelen en loswippen. Ideaal handgereedschap voor het verwijderen van onkruid uit bijvoorbeeld gazons, perken en moestuinen. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment en profiteer van het ruime aanbod van Tuinartikel Totaal!

4 Item(s)

per pagina

4 Item(s)

per pagina

Aanbod schrepels

Tuinartikel Totaal levert schrepels in verschillende breedtes, van kwaliteitsmerken zoals Wolf Garten en Kooymans. Doordat de bladen van onze schrepels zijn vervaardigd uit gesmeed metaal zijn ze oersterk en hebben ze een lange levensduur. Behalve schrepels bieden wij ook nog andere tuingereedschappen voor het verwijderen van onkruid, zoals bijvoorbeeld schoffels, onkruidstekers en voegenkrabbers. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van onkruidbestrijders van EcoStyle.

Schrepel kopen

Een nieuwe schrepel kopen? Dat is zo geregeld wanneer u deze bestelt bij Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Daarbij kunt u zelf bepalen welke betaalmethode u wilt gebruiken: iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Wel zo prettig, nietwaar? Wij streven ernaar al onze klanten een zo goed mogelijke service te verlenen. Dus mocht u nog vragen hebben over het bestellen of het gebruiken van een schrepel of over één van onze andere tuingereedschappen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u verder helpen met een deskundig advies!