9.0 / 10

Schrepel

Een schrepel is handgereedschap voor de tuin, dat speciaal gemaakt is voor het wieden van onkruid. Het is feitelijk een kleine variant op de schoffel of hak. Dankzij de scherpe, asymmetrische punt van de schrepel kunt u ook dieper zittend onkruid gemakkelijk los schoffelen en loswippen. Ideaal handgereedschap voor het verwijderen van onkruid uit bijvoorbeeld gazons, perken en moestuinen. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment en profiteer van het ruime aanbod van Tuinartikel Totaal.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

 1. GESMEDE SCHREPEL 14 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GESMEDE SCHREPEL 14 CM
  € 28,50
 2. GESMEDE SCHREPEL 12 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GESMEDE SCHREPEL 12 CM
  € 28,00
 3. GESMEDE SCHREPEL 10 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GESMEDE SCHREPEL 10 CM
  € 27,50
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Schrepels met verschillende afmetingen

In ons assortiment bieden wij schrepels aan met verschillende breedtes, van hoge kwaliteit merken zoals Wolf Garten en Kooijmans. De schrepels zijn gemaakt van gesmeed metaal waardoor ze zeer sterk zijn en gemakkelijk wortels van hardnekkig onkruid kunnen doorsnijden. De schrepels zijn voorzien van een fijn handvat waardoor er fijn mee te werken is. 

De schrepels van Wolf Garten zijn dankzij het efficiënte ontwerp te gebruiken met een steel, maar ook zonder steel. Doordat de schrepel op een steel aan te sluiten is valt er nog gemakkelijker te werken met de schrepel. Uw knieën en rug worden daardoor zo min mogelijk belast.

Schrepel kopen

Een nieuwe schrepel kopen? Dat is zo geregeld wanneer u deze bestelt bij Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Daarbij kunt u zelf bepalen welke betaalmethode u wilt gebruiken: iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Wel zo prettig, nietwaar? Wij streven ernaar al onze klanten een zo goed mogelijke service te verlenen. Dus mocht u nog vragen hebben over het bestellen of het gebruiken van een schrepel of over één van onze andere tuingereedschappen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u verder helpen met een deskundig advies!