9.0 / 10

Schoonmaakgereedschap

Voor het schrobben van vloeren en het schoonmaken van auto’s en ramen bieden wij een ruim assortiment schoonmaakgereedschappen. Met de schoonmaakgereedschappen is het erg gemakkelijk het betreffende object schoon te maken en bespaart u veel moeite.

Ons aanbod schoonmaakgereedschap is zeer divers en biedt de oplossing voor vuile ramen, stofnesten op hoge plekken en vieze schoenen. Verken ons assortiment en bestel voordelig uw schoonmaakgereedschap bij Tuinartikeltotaal. 

Filter

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gereedschap zonder steel

De gereedschappen die wij aanbieden worden voornamelijk aangeboden zonder steel. Voor het aanschaffen van een geschikte steel kunt u terecht in ons assortiment losse stelen voor tuingereedschap. Bij het betreffende gereedschap staat vermeld welk type steel geschikt is voor het artikel. De stelen zijn eenvoudig aan te sluiten en het voordeel van de gereedschappen zonder steel is dat u maar 1 steel nodig heeft voor al uw gereedschappen(afhankelijk van het type en model). Dit bespaart een hoop ruimte in de schuur of kast. 

Borstels met aansluiting op tuinslang

In ons assortiment vindt u onder andere speciale borstels die worden aangesloten op de tuinslang. Dankzij de toevoer van water in de borstel hoeft u niet van tevoren de borstel steeds in het water te dompelen maar kunt u aan een stuk door schoonmaken.

Voor het gebruik van de waterborstels dient u een losse steel aan te schaffen waaraan u de tuinslang kunt verbinden. Het is ook mogelijk de borstel zonder steel te gebruiken, maar de steel verbeterd het gebruiksgemak van de borstels aanzienlijk. 

Voetenvegers

Naast de schoonmaakgereedschappen zoals borstels en raamwissers bieden wij ook voetenvegers aan. Een voetenveger is een speciale borstel die u op de grond plaatst zodat u eenvoudig uw schoenen kunt schoonborstelen zonder daarvoor te hoeven bukken of uw schoenen uit te hoeven doen. Een voetenveger is zeer geschikt voor locaties waar u vaak vieze schoenen krijgt of waar u vaak uw vieze schoenen uittrekt, zoals bij de schuur of op de boerderij.