8.9 / 10

Telescoopsteel

Een telescoopsteel is een steel die middels een uitschuif systeem verlengd kan worden en aan verschillende gereedschappen bevestigd kan worden. Hierbij kunt u denken aan raamwassers, fruitplukkers en snoeigereedschap. Zo kunt u overal makkelijker bij en heeft u geen ladder meer nodig. Met de telescoopstelen van Tuinartikel Totaal wordt werken op hoogte een fluitje van een cent!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Soorten telescoopstelen

Tuinartikel Totaal levert verschillende soorten telescoopstelen van kwaliteitsmerken als Wolf Garten en Gardena. We hebben losse aluminium telescoopstelen die geschikt zijn voor bevestiging aan combisystemen. Deze zijn heel licht van gewicht en liggen stabiel in de hand. Door een combisysteem te gebruiken kunt u verschillende gereedschappen aan dezelfde steel bevestigen, en dat bespaart naast geld natuurlijk ook een hoop opbergruimte. U kunt ook bij ons terecht voor complete (elektrische) trimmers met telescoopstelen. Daarnaast verkopen we complete kettingzagen, boomzagen, snoeizagen en fruitplukkers met telescoopstelen. Neem rustig eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Telescoopsteel kopen

U wilt een telescoopsteel kopen? Daarvoor bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. U kunt bij ons geregeld profiteren van een mooie telescoopsteel aanbieding, en bent altijd verzekerd van een goede service. Het bestelproces is heel eenvoudig en wijst zich vanzelf. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – wij zorgen ervoor dat uw telescoopsteel zo spoedig mogelijk bij u op het gewenste adres wordt afgeleverd. Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van telescoopstelen of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als specialist op het gebied van tuingereedschap en tuinartikelen helpen we u graag verder met een deskundig advies!