9.0 / 10

Accuscharen

Het snoeien van de buxus en heggen is een nauwkeurige klus en kan veel tijd kosten. Zeker wanneer u moet werken met een handmatige snoeischaar kan dit proces veel tijd kosten. Met behulp van een heggenschaar op accu snoeit u uw heg binnen mum van tijd weer netjes. Het gebruik van een heggenschaar bespaart niet alleen veel tijd, maar ook veel energie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Accuschaar kopen bij Tuinartikeltotaal

Ons assortiment accuscharen is breed en divers. De accuscharen verschillen van elektrische scharen voor het snoeien van de heg tot elektrische grasscharen om uw gazon netjes bij te knippen. De accuscharen zijn beschikbaar in verschillende types, afhankelijk van het type plant dat u wilt snoeien. Zo zijn er accuscharen die specifiek bedoeld zijn voor het snoeien van buxus planten en voor het knippen van uw gazon.

Accessoires voor accuscharen

Om het gebruik van uw accuschaar te optimaliseren bieden wij accessoires aan. Zo bieden wij verschillende typen messen aan voor de accuscharen zodat u het juiste mes heeft voor het type plant dat u wilt snoeien. Ook kunt u bij ons nieuwe messen bestellen wanneer oude messen kapot of versleten zijn. 

Voor de grasscharen hebben wij ook handige besturingsstelen waarmee uw gazon nog eenvoudiger te knippen is. U plaatst de accuschaar in de houder aan de steel en u hoeft enkel de grasschaar in de juiste richting te sturen. Ideaal om uw rug en knieën te sparen.

Voor het aanschaffen van extra accu’s voor de accuscharen kunt u terecht bij ons assortiment accu’s