9.0 / 10

Boomschaar

Een boomschaar biedt u de mogelijkheid om uw bomen te snoeien zonder dat u een ladder nodig heeft en zonder dat u hiervoor veel kracht hoeft te gebruiken. Er zijn verschillende soorten boomscharen verkrijgbaar. We maken onderscheid tussen aambeeld boomscharen en papegaaienbek boomscharen.

De termen ‘aambeeld’ en ‘papegaaienbek’ hebben te maken met de snijtechniek. Bij een aambeeld takkenschaar snijdt het mes aan één kant; het wordt dan tegen het ‘aambeeld’ aangeslagen. Een papegaaienbek boomschaar daarentegen heeft twee messen; bij dit soort boomscharen wordt dus van beide kanten gesneden. Een aambeeld boomschaar is ideaal voor oude of dode takken, een papegaaienbek is juist weer geschikt voor jonge of zachte takken.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Soorten boomscharen

Tuinartikel Totaal levert boomscharen in verschillende uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan telescoopsteel boomscharen en combisystem boomscharen met drievoudige katrolwerking. Let u bij de aankoop van uw nieuwe boomschaar op de maximale snijdikte; zo weet u zeker dat hij geschikt is voor de takken die u moet snoeien.

Naast boomscharen leveren wij nog meer snoeigereedschap, waaronder fruitplukkers, snoeizagen, snoeischaren, kettingzagen en heggenscharen. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment en pak uw voordeel met onze aantrekkelijke prijzen!

Boomschaar kopen

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een boomschaar kopen doet u heel eenvoudig online, bij Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons van vele voordelen: betrouwbaar online winkelen met het Thuiswinkel Waarborg, veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en niet te vergeten de laagste prijzen. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot een nieuwe boomschaar kopen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!