Boomschaar

Een boomschaar biedt u de mogelijkheid om uw bomen te snoeien zonder dat u een ladder nodig heeft, en zonder dat u hiervoor veel kracht hoeft te zetten. Er zijn verschillende soorten boomscharen verkrijgbaar. We maken onderscheid tussen aambeeld boomscharen en papegaaienbek boomscharen. De termen ‘aambeeld’ en ‘papegaaienbek’ hebben te maken met de snijtechniek. Bij een aambeeld takkenschaar snijdt het mes aan één kant; het wordt dan tegen het ‘aambeeld’ aangeslagen. Een papegaaienbek boomschaar daarentegen heeft twee messen; bij dit soort boomscharen wordt dus van beide kanten gesneden. Een aambeeld boomschaar is ideaal voor oude of dode takken, een papegaaienbek boomschaar is juist weer geschikt voor jonge of zachte takken.

7 Item(s)

per page

7 Item(s)

per page

Soorten boomscharen

Tuinartikel Totaal levert boomscharen in verschillende uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan telescoopsteel boomscharen en combisystem boomscharen met drievoudige katrolwerking. Let u bij de aankoop van uw nieuwe boomschaar op de maximale snijdikte; zo weet u zeker dat uw boomschaar geschikt is voor de takken die u moet snoeien.

Naast boomscharen leveren wij nog meer snoeigereedschap, waaronder fruitplukkers, snoeizagen, snoeischaren, kettingzagen en heggenscharen. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment en pak uw voordeel met onze aantrekkelijke prijzen!

Boomschaar kopen

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een boomschaar kopen doet u heel eenvoudig online, bij Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons van vele voordelen: betrouwbaar online winkelen met het Thuiswinkel Waarborg, veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en niet te vergeten de laagste boomschaar prijzen. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot een nieuwe boomschaar kopen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Boomschaar
Minimal Price: 54.95