9.0 / 10

Boomzaag

Bij Tuinartikeltotaal hebben wij eens selectie gemaakt van zagen die geschikt zijn voor het snoeien en omzagen van bomen. In onze selectie vindt u elektrische boomzagen op accu en handmatige boomzagen. De combisystem beugelzaag van Gardena biedt u de mogelijkheid de zaag aan te sluiten op een steel waardoor u ook takken kunt afzagen die met de hand niet te bereiken zijn. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Boomzaag op steel

In ons assortiment vindt u boomzagen die enkel met de hand te bedienen zijn, maar ook handzagen en elektrische boomzagen die aan te sluiten zijn aan een steel. Met behulp van de steel kunnen takken bereikt worden die met de hand niet bereikt kunnen worden. Het voordeel van het werken met eens teel is dat u zelf niet gevaarlijk op een lader hoeft te staan om de betreffende boom te snoeien. Afhankelijk van de steel die u los aanschaft verschilt het bereik.

Handmatige en elektrische boomzagen

Bij het aanschaffen van een boomzaag dient u goed rekening te houden met de dikte van de takken die u wilt snoeien. Wanneer de takken van de betreffende boom namelijk erg dik zijn is het namelijk erg lastig om de takken te snoeien met behulp van een handmatige zaag. In dat geval is het eenvoudiger om een elektrische boomzaag aan te schaffen.