Buxusschaar

De buxus is erg populair, en dat is ook niet zo verwonderlijk. Het is één van de weinige hagen die het hele jaar door groen blijft, en er is veel mogelijk met betrekking tot hoe u de haag wilt snoeien. Een buxus moet twee tot vier keer per jaar gesnoeid worden. Hoewel de buxus tijdens de zomermaanden (bij voorkeur tussen half mei en september) gesnoeid moet worden, is het wel aan te raden om op een bewolkte dag te snoeien. Zou u het op een zonnige en warme dag doen, dan kunnen de bovenliggende bladeren door de ‘wondjes’ uitdrogen en gelig worden. Maar wat misschien nog wel het belangrijkste is bij het snoeien van een buxus is uw gereedschap. Een degelijke buxusschaar is onmisbaar!    

5 Item(s)

per pagina

5 Item(s)

per pagina

Soorten buxusscharen

Wij leveren verschillende soorten buxusscharen van onder andere Wolf Garten en Gardena. Zo kunt u kiezen voor een gewone handmatige buxusschaar of een accu buxusschaar. Voor de accu buxusscharen leveren wij uiteraard ook de benodigde accessoires, zoals extra accu’s en mesjes.

Na het snoeien van de buxus kunt u speciale buxus mestkorrels strooien. Deze korrels zijn speciaal afgestemd op de buxus en zorgen voor een optimaal resultaat.

Buxusschaar kopen

Een goedkope buxusschaar kopen? Dat doet u in de online shop van Tuinartikel Totaal! U profiteert altijd van een aantrekkelijke buxusschaar prijs, en kunt wellicht ook nog van een mooie buxusschaar aanbieding gebruik maken. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod en profiteer van onze uitstekende service. U kunt veilig online betalen via de betaalmethode van uw keuze - ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Heeft u nog vragen over een nieuwe buxusschaar kopen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!