9.0 / 10

Fruitplukker

Een fruitplukker is een handig hulpmiddel voor het plukken van fruit uit hoge bomen. Een fruitplukker bestaat doorgaans uit een telescoopsteel met aan de bovenkant een (verstelbaar) zwenkstuk met één of meerdere geïntegreerde snijmessen om de vruchten van de takjes af te snijden. Ook is een fruitplukker voorzien van een vangzak om het afgesneden fruit in op te vangen. Afhankelijk van de lengte van de telescoopsteel kunt u met een fruitplukker fruit plukken dat meters hoog in de boom hangt. Zo kunt u heel gemakkelijk, snel en efficiënt fruit oogsten zonder dat u een ladder nodig heeft.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. WOLF GARTEN RG-M FRUITPLUKKER VARIO  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    WOLF GARTEN RG-M FRUITPLUKKER VARIO
    € 21,95
    Niet op voorraad
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Soorten fruitplukkers

In ons assortiment treft u verschillende soorten fruitplukkers aan van kwaliteitsmerken zoals Wolf Garten en Gardena. Deze fruitplukkers zijn zonder steel te gebruiken, maar dan kunt u niet hoog reiken met de plukker. Door een losse steel aan te schaffen kunt u ook het hoog hangende fruit eenvoudig plukken. Naast de fruitplukkers zelf leveren wij uiteraard ook losse telescoopstelen om aan uw fruitplukker te bevestigen. Deze kunt u direct met uw fruitplukker mee bestellen. Behalve fruitplukkers verkopen wij ook andere gereedschappen voor boomverzorging. Hierbij kunt u denken aan diverse boomscharen, takkenzagen en snoeizagen.

Fruitplukker kopen

Een fruitplukker kopen? Dat doet u gewoon online, bij Tuinartikel Totaal! Onze fruitplukkers zijn standaard laag geprijsd, en we hebben bovendien geregeld aantrekkelijke fruitplukker aanbiedingen. De kortingen kunnen behoorlijk oplopen, dus zorg dat u ze niet misloopt! Bij ons bepaald u zelf voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Daarbij bent u, dankzij het Thuiswinkel Waarborg, altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Heeft u nog vragen over een fruitplukker kopen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!