9.0 / 10

Grasschaar

Een grasschaar is een handig hulpmiddel voor het bijknippen van gras op lastig bereikbare plekken waar u met de grasmaaier niet (goed) bij kunt. Denk bijvoorbeeld aan graskanten langs schuttingen en heggen, gras in hoeken en gras rondom bomen, perkjes en vijvers. Met een grasschaar kunt u uw gazon of grasveld na het maaien netjes afwerken.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Soorten grasscharen

Tuinartikel Totaal levert verschillende soorten grasscharen. Hierbij kunt u denken aan eenvoudige hand grasscharen en accu grasscharen voor het zwaardere werk. Een grasschaar met een telescoopsteel is erg prettig omdat u dan niet hoeft te bukken en uw rug en gewrichten optimaal worden ontlast. Wij leveren uitsluitend grasscharen van topmerken als Wolf Garten en Gardena. Daardoor bent u altijd verzekerd van een prima kwaliteit en een lange levensduur van uw grasschaar.

Behalve voor grasscharen kunt u ook bij ons terecht voor overig snoeigereedschap, zoals buxusscharen, boomscharen, takkenscharen en heggenscharen. Bij Tuinartikel Totaal vindt u voor elke klus het juiste gereedschap!

Grasschaar kopen

Een degelijke, goedkope grasschaar kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. Onze verschillende soorten grasscharen zijn zeer voordelig geprijsd, en de kans is groot dat u ook nog van een mooie grasschaar aanbieding kunt profiteren. U bent bij ons altijd verzekerd van een prima service en heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – wij zorgen dat uw nieuwe grasschaar zo spoedig mogelijk bij u op het gewenste adres worden bezorgd. Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van grasscharen of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!